Makkelijk te regelen, goede informatie

Makkelijk te vinden via de website, bij vragen een snel en duidelijk antwoord, goed geholpen, makkelijk te bestellen. Montage nog even afwachten, bestelling net geplaatst en direct de bevestiging binnen.

Makelijk om te gebruiken

Site is overzichtelijk en scheelt tijd met montage partner

op tijd geleverd

beter als de pakketbode even belt vlak voor dat hij komt

Overzichtelijk en snel

Ruime keuze, overzichtelijke website. Duidelijke informatie.

Een zeer prettige bandenwinkel

Eerder bij een ander bedrijf besteld, maar dit bleek een compleet drama te zijn. Daarna hier banden besteld en alles is perfect maar wens!

Veruit de beste!

Voor het 8e jaar op rij bestel ik hier mijn banden. Top kwaliteit, snelle service en goede klantenservice.

Makkelijk en snel besteld!

Mijn Mini weer blij met verse bandjes dus ik ook blij!

Gebruiksvriendelijke website en goede prijs/kwaliteit verhouding

Vaker banden hier besteld website gebruiksvriendelijk. En altijd netjes op tijd. Ook goede kwaliteit prijs verhouding.

Koop nooit elders meer banden

Kreeg een mailtje, op donderdag besteld, dinsdag in huis. Wat schetst de verbazing, volgende dag in huis! Dit is niet de eerste keer dat Bandenconcurrent mij verbaasd, wat een topwinkel.

Enorm overzichtelijk en nette prijs

Goed vergelijken met alle info bij de banden, rijgeluid was voor mij doorslaggevend om voor de Michelin te gaan.

Snel en duidelijk

De website is heel duidelijk en snel te bestellen, is mijn 3de keer dat ik via hier mijn banden besteld

Ruime keuze, duidelijke informatie en concurrerende prijzen

Het kiezen van de banden op de website was eenvoudig door duidelijke informatie. Er is een grote keuze. De prijs van de banden is erg concurrerend.

Mijn ervaring was goed want de website was duidelijk en overzichtelijk waardoor ik meteen kon zien wat ik nodig had

Goede prijzen en snelle bezorging, Top!

Topbedrijf. Scherpe prijzen en snelle service

Topbedrijf. Scherpe prijzen en snelle service

Overzichtelijk, heldere informatie, zelfs voor een vrouw ;)

Prima website, overzichtelijks informatie, makkelijk producten vergelijken en heel prettig dat je direct een bedrijf aan je bestelling kan koppelen zodat je dit niet later nog eens uit moet zien te zoeken. Wat mij betreft top geregeld!

Scherp geprijsd

Fijne service

Snel, duidelijk en makkelijk besteld

Altijd goede service. No nonsens...!.

Geweldige service en goed geholpen

Na telefonisch contact en prima geholpen te zijn gekozen voor bandenconcurrent.nl Goeie uitleg en de prijs was zeer netjes. Goedkoper dan bij andere. Alleen maar goeie woorden.

Zeer tevreden!

Banden op geleverd zoals beloofd ! En ook goedkoper dan andere bandenzaak

Ik was alleen niet tevreden met mail die ik kreeg dat spullen langer dan paar dagen tot week geleverd zouden worden, terwijl het vinnen 2-4 dagen stond, en daar nog ook dat 1 pakket iets later komt dan een week, 4 banden in 2 pakketten, en ik had gemaild en contact opgenomen, die zei dat het door drukte kan gebeuren enzo, en toch was het de volgende dag al bezorgd. dus ik ben wel blij en altijd ook bij jullie besteld.. de beste gewoon.

Goede duidelijke website, scherpe prijzen

4 nieuwe banden aangekocht! Website is duidelijk en goede info over de banden en merken. Kan direct zien of het voorradig is en snel een reactie op een vraag.

Altijd goed en snel

Bestellingen is altijd correct en snel bezorgd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA