Goede prijs/kwaliteitverhouding

Duidelijk website, duidelijke informatie over de banden en goede prijs -en kwaliteitverhouding.

Makkelijk te bestellen

Op zoek naar banden. De bandenconcurent sprong eruit

goed en snel

wordt bezorgt naar je huis of garage. perfect

Vertrouwd en snel geleverd

Goed advies om de juiste banden te selecteren en daarna een snelle en betrouwbare levering. Ik werd zelfs gebeld door het montage bedrijf om vooraf al een afspraak te reserveren. Top services.

Overzichtelijk en snel.

Je hebt erg veel keuze en het is makkelijk de juiste banden te vinden die voor mij van toepassing waren. Daarna is het ook super handig dat je alvast een monteur kan kiezen en dat ze daar geleverd worden. Ik ben dik tevreden!

Duidelijke website

De website is rustig en duidelijk opgebouwd. De teksten en cijfers op de banden staan uitgelegd. Zo kan de consument een makkelijkere en betere keuze maken in aanschaffen van nieuwe banden. Dit is de eerste keer dat ik bij jullie bestel. Als deze echt op de geleverde datum binnen zijn, zal ik zeker vaker bij jullie bestellen. Prijzen en levertijden zijn gewoon eerlijk!

goed,snel en super geprijsd

super goede site grote keus snelle levering

Duidelijke productomschrijving

Doordat het product op de site goed omschreven staat, kon ik makkelijk en snel de juiste keuze maken. Daarnaast speelt de prijs van de banden natuurlijk ook mee om via deze site te bestellen. Ben dus heel tevreden over het bestelproces, nu nog even afwachten op de levering.

Makkelijk op zoeken en bestellen

Vroeger kon je ook montage aan huis krijgen. Dat was echt top.

Op de website wordt verteld dat de banden al morgen worden geleverd. Dat is heel snel!

Snel gevonden

Goede website, veel keuze en scherpe prijzen.

Pure efficiëntie

zeer efficiënt, alles in één stap doen is zeer comfortabel en maakt het u gemakkelijker

Helemaal top!

Fijne, overzichtelijke website.

Snel kunnen bestellen niet zo moeilijk en simpel

super voordelig

goede keuze

super

meerdere malen hier banden besteld en altijd zonder problemen geleverd

Altijd snelle bezorging

Heb vaker besteld hier En altijd snelle bezorging Goede prijzen En goede klantenservice

Goede prijs, daadwerkelijke voorraad en binnen een dag verzonden.

Gebruiksvriendelijke website, met veel informatie. Makkelijk bestel proces en snelle levering. Customer care met factuur op bedrijfsnaam. Allemaal goed geregeld!

altijd goed geregeld

goede site veel keuze voor een mooi prijs gemak dient de mens

Zeer goed.

Snelle levering. Gemakkelijke site. Heb de banden bij mijn garage laten afleveren. Afspraak gemaakt voor het monteren. Klaar.

Uitmuntend

Regelmatig banden besteld en altijd netjes en in orde , de keuze is reuze en ik heb ze nog altijd eerder binnen gekregen dan gemeld.

Top banden verkoop

Fantastische site om banden te kopen

Snel en makkelijk bestellen tegen een goede prijs

Na een keuze te hebben gemaakt laat de website ook de details van de banden zien inclusief een beoordeling van de rijeigenschappen. Dit helpt bij het nemen van de juiste beslissing. De banden laat je direct afleveren bij je garage, als de banden daar geleverd zijn krijg je een mailtje om een afspraak te maken. Zo simpel kan het dus..

Eenvoudige website, makkelijk bestelproces

Ruime keuze, en precies de band gevonden die ik zocht. Mijn Landrover heeft een afwijkende bandenmaat, maar er bleek toch voldoende keuze te zijn.

snel

makkelijk en goedkoop