Na mijn bestelling zijn de banden zeer snel geleverd bij de montage partner van de BandenConcurrent. De e-mails die je na bestelling ontvangt houden je goed op de hoogte waarna je eenvoudig een afspraak kunt maken voor de montage van de banden. Ook dit is allemaal erg netjes uitgevoerd. Prima service!

Jarenlang goede service

Al jaren lang maak ik gebruik van bandenconcurrent. Fijne service en veel mogelijkheden voor montage. Ruime keuze in banden en merken.

Altijd prima service

Snel geleverd en prima service

Goed en snel je keus kunnen maken

Zeer gemakkelijk veel keuze vooral met busjes banden is het super makkelijk en goedkoper dan de andere maatschappijen scheelt nu gewoon 300 euro met een hardere band en met het logo modder en sneeuw

Snelle top service

De eerste keer dat ik heb besteld bij bandenconcurrent was ik super tevreden over de kwaliteit,prijs,service en snelle bezorging. Zeer tevreden ik hoef nergens anders meer te zoeken naar banden als ik nieuwe nodig heb gewoon bandenconcurrent!

Overzichtelijk en snelle service

Door een goede zoekmachine en duidelijk overzicht snel de goede banden kunnen vinden. Ook voor iemand die er niet veel verstand van heeft!

Zeer snel en overzichtelijk.

Meerdere malen besteld bij de bandenconcurrent. Altijd netjes op tijden en geleverd als verwacht!

Prima, overzichtelijke site.

Duidelijke site ,prima prijzen en ruim keus

Top snelle levering

snelle levering banden goede aanbevelingen

Goede website, scherpe prijzen!

Fijn om zulke scherpgeprijsde banden te kunnen vinden op internet op zo'n duidelijke en goeduitziende website!

Ben al lange tijd op zoek

Ik ben al lange tijd opzoek naar een speciale betaalbare maat van General grabbers banden, na lang zoeken vond ik ze wel maar voor absurde prijzen en jullie hadden ze voor een mooie prijs en de juiste maten top bedrijf

Top , Snel te bestellen

Snelle service , prima uitleg

Goed en Goedkoop

Ze leveren vrij snel goedkope en kwalitatief goede banden. Je hebt veel aanbod. Qua prijs is het goed

snel geregeld en concurrerende prijs

prima, snel en vakkundig

MAKKELIJK TE VINDEN

ZEER GOEDE PRIJS DAAR KUNNEN ANDERE NOG VAN LEREN

Makkelijk en snel besteld

Goedkope prijzen en snel te bestellen

makkelijk bestellen

makkelijk bestellen en levering en natuurlijk de prijs is goed

Omdat service en kwaliteit voor mij belangrijk is

Een website waar ik jarenlang met veel plezier en naar volle tevredenheid banden bestel. Ik ben een groot voorstander van relevante en duidelijke informatie voorziening om tot een aankoop over te gaan. Dat is precies wat ik hier vind en waarom ik iedere aankoop met het volste vertrouwen doe. De overzichtelijkheid, klantvriendelijkheid en duidelijkheid zijn voor mij maximaal!! Ik ben technisch aangelegd, maar op de site van BandenConcurrent.nl hoeft dat ook niet.

Erg makkelijk om banden te vergelijken

Handig dat je gelijk montage kan regelen.

Top website

Snel en eenvoudig bestellen, levering artikelen snel en goed!

Snelle overzichtelijke site

Fijne site, overzichtelijk ingedeeld, snel de juiste banden gevonden! Concurrent was goedkoper, maar bandenconcurrent betaald het verschil aan je terug! Helemaal super!

Erg makkelijk om te bestellen met duidelijke uitleg

Fijn dat we wordt meegedacht tijdens het bestellen. Zo vergeet je niet zomaar de ventielen en dergelijke.

Simpel en voordelige dienst, die mijn eigen garage niet kan evenaren.

Heel gemakkelijk, voordelig en betrouwbaar. Al meerdere banden voor verschillende auto's besteld. Met vriendelijke groet, A

Gemakkelijk, goedkoop en snel

Op de website snel de juiste band gevonden en eenvoudig een garage in de buurt gevonden die de banden dezelfde week er nog op kan zetten

Mooie prijzen voor goeie kwaliteit

Voor mij is het niet mij eerste keer dat ik banden bestellen via hier sinds de eerste keer dat een collega heeft me deze site aangewezen ben ik een vaste klant geworden mooie prijzen goeie kwaliteit banden dat wil een ieder en je heb zelf de keus naar de merkt die je wil of budget en dat is helemaal Top Ik raad zeker iedereen aan om hier banden te bestellen en ik wens een ieder veel rij plezier

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA