Prima geregeld, makkelijk met servicepartner.

Overzichtelijke site met duidelijke prijzen. Een afspraak maken met een servicepartner in de buurt van je huis was ook makkelijk geregeld. Al met al zo honderden euro’s goedkoper dan een kwikfit/profile (en die zijn op hun beurt ook al stuk goedkoper dan de via de merkdealer!)

Makkelijk bestellen

Banden waren erg snel gevonden en erg makkelijk te bestellen

Goed, snel en goeie kwaliteit/prijs verhouding

Als ik snel en goedkoop goeie banden nodig heb, weet ik waar ik moet zijn!

Zeer goed.

Snel besteld. Goede kwaliteit. Snelle levering Prijs kwaliteit is super.

Super makkelijke site

Super makkelijke site en bestel mijn banden hier vaker. Goede service.

Altijd netjes op tijd, en super goede kwaliteit! (:

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, altijd netjes op tijd en voelt betrouwbaar!

Makkelijk bestellen duidelijke omschrijving

Top snel bestellen duidelijke omschrijving en snelle levering

Gewoon goed.

Grote selectie, goede prijs, snelle transparante website.

Helemaal top!!

Makkelijk bestellen. Montage meteen afspreken, dicht in de buurt. Super goede prijzen. Echt top!!

Was gelijk op voorraad.

Prettig ik zocht en vond gelijk de band op voorraad en goedkoper ook nog

Snel, gemakkelijk en handig

Bestelling en levering snel, gemakkelijk en handig

Top geregeld allemaal

Echt makkelijk zo geen dure banden zaak meer getipt door een kennis

Uitstekende prijzen en snelle levering!

Al regelmatig besteld bij BandenConcurrent en tot nu toe altijd tevreden! Snelle en goede communicatie en zeer scherpe prijzen.

zeer vriendelijk personeel en vlotte service

hier werken mensen nog met passie voor wat ze doen.

Goed en snel geregeld

Makkelijke site, scherpe prijzen en veel keuze!

Prima bedrijf

Makkelijk te vinden, een prettig menu op de site.

Top geregeld

2e keer dat ik er banden bestel, zijn snel en netjes geleverd.

Voordelige tarieven voor zowel (een grote keuze aan) banden als montage bij één van de vele partners

In eerste instantie heb ik voor nieuwe banden voor onze Fabia Combi gekeken bij onze eigen garage en de bekende ketens (Euromaster, Profile, Kwikfit). garage. Zowel prijs als assortiment vielen tegen. Bij het Googelen dook BandenConcurrent.nl op. Toch maar eens daar gekeken hoewel ik in de veronderstelling was dat daar montage niet mogelijk is. Toen bleek dat BandenConcurrent.nl samenwerkt met heel veel montagepartners was de keuze snel gemaakt: zowel de prijs van de banden als van de montage liggen lager dan elders. Door het grote aantal partners kon ik er bovendien een kiezen die dichterbij is dan de vestigingen van de con-collega's. Let wel: de 5 sterren hebben betrekking op bovengenoemde voordelen. Het is nog even afwachten of de levering van de banden bij de montagepartner op tijd is. Ook de montagepartner kan ik nu uiteraard nog niet beoordelen. Ik heb daar via de website van BandenConcurrent ook direct het uitlijnen van de auto bij genomen.

ruime keus en op tijd geleverd

nog steeds het zelfde merk, overzichtelijke site. professioneel aangepakt

snel, betrouwbaar en ECHT de beste prijs.

al meerdere malen bij Bandenconcurrent banden gekocht. Ruime keuze, snelle service en altijd de beste prijs. Doen wat ze beloven dus niets op aan te merken.

Ideaal!

Van bestelling tot montage, hoe makkelijk! Maat invoeren, bestellen, betalen, afspraak inplannen er naartoe, kop koffie en zoemend de deur weer uit!

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld met een goede prijs voor se juiste banden

Doen wat ze beloven, no nonsens!

Bestel al jaren hier, doen wat ze beloven, gaat iets niet goed. Dan word het direct opgelost.

Makkelijker kan niet!

Goede prijs, veel keus, snel geregeld en je komt gelijk in “ contact” met een garage die de banden erop leggen. Kan toch niet makkelijker!

Makkelijk en snel

Ik heb meerdere keren banden besteld bij bandenconcurrent. Gemakkelijk en snel en nergens goedkoper

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA