Handige site!

Makkelijk banden uitzoeken, super handig dat de banden bij ons in de buurt gemonteerd worden,scheelt tijd en bande zijn tegen een aantrekkelijke prijs te verkrijgen.

Easy ording

Fast and easy order

mooie makkelijke site voor bestellen van banden

De site is zo ingesteld dat men met een pop-up de speciale gegevens van de banden terug kan lezen, top

Snel mijn banden gevonden voor een leuke prijs

Site erg overzichtelijk en weet dat ze snel bezorgen.

Vrienden hebben hier eerder besteld en zijn zeer tevreden.

Super eenvoudig

Beste prijs voor mijn product

Altijd perfecte merken en beste service

Altijd besteld bij BandenConcurrent.nl en altijd netjes afgehandeld kwaliteot van de producten zijn altijd goed . Ik ben een tevreden klant . Tot de volgende keer maar weer .

Makkelijk en goedkoop!

Mijn achterbanden kregen advies voor vervanging. Nieuwe banden zouden minimaal €300 moeten kosten. Daar komt het bevestigen dan nog bij. Toen ben ik eerst zelf gaan zoeken en vond deze banden voor €195 en dat zijn precies dezelfde banden die werden aanbevolen door het Bandenservice centrum. Dat is dus snel verdient! ;)

Goede adviezen en omschrijvingen

Zeer makkelijk bereikbaar en makkelijk met afhandeling

Altijd Goed BandenConcurrent

Duidelijk Snel Geleverd Helemaal Top !!

Makkelijk en overzichtelijk

Prima prijs voor goede banden

Snel geleverd en behulpzaam!

Mooie club

Scherp geprijsd, makkelijke bestelling en snel!

Ik heb vier nieuwe banden besteld, de bestelling verliep heel gemakkelijk en snel. De prijzen zijn uitstekend. De service dat je je banden kunt laten monteren bij een lokale monteur in de buurt is geweldig. 5 sterren!

Betrouwbaar

Banden concurrent heeft de goedkoopste prijs voor de de beste qualiteit. Een aanrader

Helemaal top!

Ruime keuzen uit diverse merken. Snel geleverd en of gemonteerd bij bandenpartners!!

Super makkelijk bestellen.

De keuze is reuze. Voor elk budget zijn er banden. Welk type je moet/wilt hebben. Duidelijk wanneer ze geleverd zullen worden. En... gelijk alles geregeld.. waar je wilt dat ze gemonteerd worden, locatie in jou buurt kiezen, hoeveel dat kost! Alles in 1!!!

Makkelijk te bestellen, mooi prijsje

Makkelijk bestelproces

Makkelijk bestellen zoals altijd, itt vroeger is het niet meer mogelijk om gelijk een montage afspraak in te plannen bij de gekozen montage partner. Hoop dat de banden tijdig geleverd worden, even afwachten maar

Heldere site en scherpe prijzen

Gemakkelijk nieuwe bandjes besteld tegen een scherpe prijs.

Beste kwaliteit voor redelijk bedrag

Ik bestel altijd bij jullie, omdat ik het beste kwaliteit voor redelijk bedrag krijg en mocht er iets niet duidelijk voor me zijn helpen jullie me altijd verder op "weg".

Makkelijke website. Prima prijzen.

Altijd de gewenste artikelen geleverd voor goede prijzen

Ik bestel mijn autobanden al aantal jaren bij Bandenconcurent en was altijd tevreden met de kwaliteit en de allround service van hun.

Zeer eenvoudig te doen en tegen een concurrerende prijs

Kwaliteit, goedkoop, snelheid.... Betrouwbaar

Ik bestel altijd bij de banden concurrent. Snel in service, goedkoop en goede kwaliteit

Makkelijk zoeken, meerdere zoekopties mogelijk

Makkelijk te gebruiken websites, ik kon meerdere opties selecteren om te zoeken naar mijn gewenste product. Ze hadden diverse banden om uit te zoeken. Doorverwijzingen naar EU-labelinformatie en zo weer door naar het productieblad. Goede prijzen, ook belangrijk.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA