De sterren lijken vooral gebaseerd te zijn op prijs en levering, niet op de geboden service
Tijdens het plaatsen van een bestelling heb ik per ongeluk achterbanden (275 breed) in plaats van voorbanden (255 breed) besteld voor mijn Tesla. Binnen 21 minuten heb ik een e-mail gestuurd om de bestelling te annuleren en geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Na tien minuten wachten zonder antwoord heb ik de chatbox ingeschakeld. Ondanks mijn annulering verzoek, ontving ik drie uur later een bericht over het bestellen van ventielen, terwijl annuleren niet meer mogelijk bleek te zijn.
Uiteindelijk moest ik nieuwe banden bestellen en de verkeerde banden laten retourneren, wat resulteerde in dubbele verzendkosten omdat de twee banden in aparte zendingen verstuurd werden. Dit heeft me ongeveer 70 euro aan retourkosten gekost. In later contact verschool men zich achter het "snelle systeem", hoewel het toevoegen van ventielen blijkbaar nog wel mogelijk was.
Hoewel Bandenconcurrent qua prijzen en levering competitief is, laat de service, met name bij retourzendingen, sterk te wensen over. De hoge beoordelingen lijken vooral gebaseerd te zijn op prijs en levering, niet op de geboden service. Ik moet hier helaas een halve ster geven, omdat mijn review anders niet geaccepteerd wordt.