Goed geregeld allemaal!

Bij BandenConcurrent hebben ze de boel gewoon op orde. Dat is bij veel zaken niet zo en dat is wel eens heel fijn om dat zo mee te maken. Dus dikke complimenten naar de organisatie en naar de mensen die er werken!

Prijzen zijn prima. Eenvoudig om te bestellen.

Zeer eenvoudig om te bestellen. Prijzen zijn prima.

Topservice en kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit en prijsverhouding. Klantenservice staat altijd paraat met de juiste hulp

Everything very smooth for a competitive price

Zeer duidelijke Website

Eenvoudig mijn nieuwe setje banden besteld.

Super simpel én zéér concurrerend!

Ging allemaal heel makkelijk vanaf het zoeken tot en met de bestelling!

Good prijs

Snel geleverd en geholpen

Altijd snel bezorgd,en voor een goede prijs

Duidelijke site, eerlijke prijzen en minstens zo belangrijk is een snelle bezorging Een aanrader dus.

Makkelijk goedkope banden besteld.

Goede website met meteen een beschrijving bij de band.

Super gebruiksvriendelijk en een super prijs. Genoeg keuze in alle merken en maten

Gewoon blij mee

Ruime keuze voor iedere portemonnee. Snelle levering en goede montage. En ik zou echt heel graag het aankoopbedrag van mijn banden willen winnen! Ik heb mijn baan opgezegd om mijn grote droom waar te gaan maken en zit even zonder inkomen. En ik wil natuurlijk wel veilig de weg op.

Afspraken worden goed nagekomen!

Goede service en een prima prijs!

De bondenconcurrent bied een snelle en betrouwbare levering tegen scherpe prijzen.

Bij de bandenconcurrent heb ik een uitstekende ervaring. Vanaf bestellen tot de snelle levering. Het hele proces is eenvoudig en efficiënt zodat ik snel kon genieten van mijn nieuwe banden.

Scherpe prijssteling

Zeer netjes gepijsde banden en gratis verzendkosten

de keuze is zeer ruim

Duidelijke site en makkelijk om te bestellen.

Netje geleverd goede partners

Netje geholpen vlotte levering

Snel en gemakkelijk

De banden die ik nodig was waren snel en gemakkelijk te vinden. Niet alleen was het gemakkelijk maar ook betaalbaar. Hierdoor kan ik nu veilig en vertrouwd doorrijden in mijn auto, die zeker toe was aan nieuwe banden.

duidelijke informatie goed vindbaar

met 0 banden kennis heb ik toch alle nodige informatie en uitleg op de site kunnen vinden en een wel ingelichte keuze kunnen maken. Daarnaast was het erg fijn dat de montage meteen geregeld kon worden.

Goeie service en snel geleverd

Makkelijk op de site te bestellen, snel gelevered. Telkens updates over wanneer ze geleverd werd.

Makkelijk

Snel besteld

Snel en eenvoudig

Ruime keuze aan banden incl demo/outlet die past bij m'n type auto. Ook montage keuze is helder en fijn dat dat ook gelijk verrekend wordt.

Top levering en banden

Binnen 3 dagen op de mat, goedkoopste en hoede service. Koop er opnieuw.

Levert goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs

zeer positief, betrouwbaar, veel keus , goede kwaliteit en alles tegen een scherpe prijs , wat wil je nog meer

Snel zoeken en duidelijke omschrijving

Kon snel zoeken tussen het aanbod en voor een goede prijs

Bandtastisch

Nog nooit hier besteld, maar toevallig kreeg ik reclame te zien van "die ene set" die ik zocht... klik er op en blijkt 20% minder tijdensde 20%korting weken van concurrenten. en dat is nog niet alles, dezelfde week liggen ze er op.... dat doen de concurrenten niet na. 10/10

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA