Snel zoeken en duidelijke omschrijving

Kon snel zoeken tussen het aanbod en voor een goede prijs

Bandtastisch

Nog nooit hier besteld, maar toevallig kreeg ik reclame te zien van "die ene set" die ik zocht... klik er op en blijkt 20% minder tijdensde 20%korting weken van concurrenten. en dat is nog niet alles, dezelfde week liggen ze er op.... dat doen de concurrenten niet na. 10/10

Helemaal toppie

Top!!

Heel fijn dat er altijd een ruime keuze is kwa banden!!

Super snel

Ik had direct een band nodig , door deze website was dit mogelijk gemaakt. Binnen 2 dagen heb ik mijn band. Op meeste websites was de levertijd 1 week.

Scherpste prijs en alles wordt voor je geregeld bij Montage

Erg scherpe prijzen Snelle afhandeling en ze regelen ook nog eens alles omtrent de montage bij je in de buurt Zorgenloos nieuwe banden Echt top deze service

Gemak dient de mens!

Bandenconcurrent is een fijne website waar alles overzichtelijk is weergeven. De prijzen zijn goed weergeven, echter is het geen 10 omdat de montagekosten iets duidelijk weergeven mogen worden. Dit hangt natuurlijk ook af bij welke garage je de banden laat zetten. Dit is mijn eerste aankoop en ik ben erg benieuwd hoe dit gaat aflopen!

Fantastisch snel en vakkundig geregeld!

Prima goede ervaring met Bandenconcurent, alles was dan ook gauw geregeld, na het online bestellen vd banden direct contact opgenomen met de montagepartner om een afspraak in te plannen deze was zeer behulpzaam en de banden zaten al snel onder de auto waardoor ik veilig de weg kon.

Fijne site

Voor de 2 keer nu banden besteld. Fijne site, en klantenservice geeft ook goeie info.

Bandenconcurrent ontzorgt

Mijn auto werd apk goedgekeurd, maar monteur wees wel op droogte scheurtjes op de banden. Veiligheid voor alles! Bandenconcurrent had enorme keus in duidelijke kwaliteitsbeschrijving en prijs-info maar óók overzicht over montagekosten en waar ik banden kon laten monteren. Zelfs die kosten werden meteen afgerekend, zodat ik mijn garage niets meer hoefde te betalen. Bandenconcurrent had ze daar al afgeleverd. Wat fijn geregeld allemaal, en de prijs was echt concurrerend.

Overzichtelijk en duidelijk

Overzichtelijke en duidelijke site , en ideaal dat je ze bij een monteur kan laten bezorgen zodat ze er meteen op gezet kunnen worden.

gemak dient de mens!

makkelijk kiezen, ruime keuze, absoluut een goede prijs. Monteren goed geregeld met de montagepartners.

Goede duidelijke website met uitgebreid aanbod

Snel en makkelijk keuze kunnen maken, hopelijk net zo´n snelle levering.

Beste prijs en snelste levering

Geweldige service, beste prijs en snelste levering !! Bestel hier al jaren, hier kan niemand tegenop

Goede prijs en snelle levering !

Goede prijs en snelle levering !

Makkelijke en duidelijk website. Snelle bestelling.

Zie titel. Wat er vaak wel mist is een foto van de band, waardoor je deze alsnog op het internet zelf moet opzoeken.

Soepeltjes

Makkelijk kiezen, gunstig geprijsd. Tot nu toe erg tevreden.

Puur omdat ik toch nooit wat win

Prijs kwaliteit is goed Zojuist besteld hoop deze week binnen te krijgen. Via via gehoord dat dit een goed adres is. Met vriendelijke Michel

Aanschaf banden ging simpel tegen een scherpe prijs

Uit reviews heb ik voor de bandenconcurrent gekozen. Deze gaven mij een goed vertrouwen. Banden tegen een prima prijs met een goede en snelle service

Snelle goede service

Alle ervaringen tot nu goed. Levering snel en op tijd geode ervaring top

Veel keuze en goede prijs kwaliteit

Het mooie van de deze website is dat je ruime keuze hebt aan banden die je tegenover elkaar kunt zetten waarna de juiste overwegen kunt nemen.

Één woord: super!

Super ervaring bij BandenConcurrent, altijd ruime keuze en snelle levering. Ik heb hier al meermaals besteld.

Goeie prijs

Top prijs en overzichtelijke site!

Duidelijke site!

Duidelijke site,goede voorlichting,snelle levering!

Geen cent te veel!

Goede zoekfuncties op site Gedetailleerde beschrijvingen Mooie prijs voor een A-merk kwaliteit runflatband Betrouwbaar volgens reviews AANRADER dus!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA