overzichtelijk, snel en correct vanaf de website tot en met montage

Ik heb niet verder gezocht naar autobanden. Mijn ervaring met bandenconcurrent was zo goed dat ik mijzelf veel tijd en moeite kon besparen en gewoon weer heb besteld.

Lekker veel keus

Ik heb een oldtimer en moest nieuwe banden ,de maat van de band is niet overal beschikbaar maar bij jullie wel. Duidelijk site !

Top banden voor een Heule scherpe prijs

Goede, duidelijke, overzichtelijke site!

Bestellen ging goed! En erg gemakkelijk!

Erg makkelijk

De keuze is snel gemaakt, leuke band uitgekozen, kies gemakkelijk een montage punt en afrekenen maar

Goede prijs en snelle levering

Fijne website met uitgebreide en duidelijke informatie. Er wordt een alternatief geopperd. Genoeg keus.

Fijne webshop

Groot aanbod en overzichtelijke webshop.

Zo eenvoudig en overzichtelijk

Vanaf het moment dat je in Google zoekt tot het afrekenen zo overzichtelijk op je smartphone beste site en service, ook enorm assortiment banden.

Perfect site

Easy to find, en good price

Very good price to quality

Recommended. Got michelin all season, and competitive installation costs

Goede bandensite

Ik koop al jaren bij jullie.

Netjes, snel en correct

Niet snel, maar wel sneller bezorgd dan opgegeven in de bevestigingsmail, nette en juiste levering, prijs marktconform.

prima site en bestellen werkt uitstekend.

De banden van BF goodrich de All terrain T/A Ko2 die ik wilde hebben waren bij diverse leveranciers uitverkocht. De banden concurrent had ze gelukkig wel. Daarom hier de bestelling geplaatst.

Goed en praktisch

Duidelijk startscherm met informatie. Goed aanbod en informatie van wat je nodig hebt staat er goed op. Ook welke het populairste is.

Duidelijk snelle levering altijd de goedkoopste

zonder zweet- of zwarte handjes voordelige bandjes bij BandenConcurrent

Het was nog maar 3 weken voor ik de BAND met mijn APKcontroleur weer mag aanhalen. “holy BANDjes!” ik meet vier BANDEN met 1.5mm onder mijn 15 jarige auto. U begrijpt dat schreeuwde om een nood ver-BAND. BandenConcurent met 30.284 klanten allen al een BAND met jullie, bood mij BANDbreed de oplossing voor een voordelige en goede keuze in ZomerBAND,-WinterBAND of AllweatherBAND en haalde goed de BANDEN-spanning van mijn situatie. Weliswaar had ik nog geen BAND met jullie, wil wel een goede BAND! Met jullie ruime aanbod en service in ‘BANDEN’ voor mij reden genoeg te kiezen voor de BandenConcurrent. Zonder zweet- of zwarte handjes straks weer veilig en vol vertrouwen met nieuwe BANDJES op weg naar de APK!

Snelle levering na aankoop.

Prima keuze, ruim assortiment en snel geleverd.

snelle service

super

Duidelijke info, kwaliteit en een snelle levering voor een prima prijs

Duidelijke en overzichtelijke website! De juiste banden snel te vinden en snel verzonden/geleverd

Helder duidelijk geen poespas

Goede prijzen en geen verdachte zaken

De flexibele en goedkoopste website

De beste website waar je de beste producten en beste prijs van Nederland.

Duidelijke website en scherpe prijzen

Overzichtelijke website met veel keuze en advies. De prijzen zijn scherp en veel aanbod.

duidelijk en snel

Makkelijk zoeken naar banden. Veel verschillende opties ter vergelijking. Vaker besteld bij BandenConcurrent.nl. Altijd tevreden, kome afspraken na en bandenworden netjes geleverd waar jij wilt, thuis of bij een garage. Prijs ook het voordeligst vergeleken andere bandenaanbieders. enige wat ik graag terug zou willen zien is de optie in 3 x betalen.

Voldoet 100%

Vaker hier banden besteld en worden snel bezorgd. Maar ook goede prijzen.

Snel, compleet en niet duur

Zoeken is niet nodig, bij Bandenconcurrent slaag ik altijd

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA