Prijs-kwaliteit verhouding goed, snelle levering

Goede prijs-kwaliteit verhouding en altijd een snelle levering. Komt afspraken na. Erg tevreden!

Al ruim 150.000 km klant

Meerdere malen mijn banden gekocht voor verschillende auto’s van verschillende merken en maten. Altijd goed geleverd thuis of bij montagepartner. Banden zijn van een recente dotcode en gaan lang mee,

Super snel geregeld

Ik had een kapotte band met mijn aanhanger. Zocht snel op bandenconcurrent en vond mijn benodigde band. Heel mooi en kon weer snel verder met mijn klus.

Snel en makkelijk bestellen

Superduidelijke website met veel keuze uit een groot assortiment met hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Banden besteld die bij andere websites vele malen duurder waren. Aanrader!!

Easy

Je gegevens verzamelen van je te vervangen band, invoeren op de site, keuze maken, montage bedrijf uitzoeken, betalen! Nu de afspraak maken met je geselecteerde bedrijf in de regio (geld naar de kleine bedrijven in de regio belangrijk). Snelle dienst, zelf plannen naar eigen agenda, perfect!

Overzichtelijk in keuze en makkelijk gedaan

Veel keuzes met een overzichtelijk keuze menu. Eenmaal gekozen is het snel en makkelijk te bestellen. Ook goede keus in montage partners

Top bedrijf

Geeft aan wat betere opties zijn voor jouw voertuig .

Duidelijk, vlot en goed.

Het zoeken naar de juiste banden werkt prima, de juiste filters en de afhandeling gaat vlot. Goede online koopervaring.

Snel, veel aanbod en duidelijke specs

Specifieke bandenwensen zijn snel te vinden. Voor Tesla wil ik banden met velgrandbescherming en voor camper iets hogere band met veel draagvermogen en weinig geluid

Snelle levering al div. Keren hier bestelf

De beste site om je nieuwe banden te vinden!

Voor mijn 4x4 SUV op zoek naar de beste mix van AT-banden. Ik vond ze hier voor een scherpe prijs, met een zeer ruime keuze, heldere uitleg, goede voorraad en ook direct gekoppeld aan een montage-partner dicht in de buurt. Perfect!

Makkelijk en goede prijs/kwaliteit

In het verleden al eerder banden besteld via deze website. Makkelijk de juiste banden te vinden tegen een goede prijs. Handig dat je meteen een bedrijf kunt vi den dat de banden voor je kan plaatsen.

Wat een gemak tegen de laagste prijs !

Gemakkelijke site, goede montagepartners tegen een scherpe prijs. Al meerdere keren besteld via deze site. Zeker aan te bevelen.

Helemaal top!

Zelfs ik als vrouw kon zelf mijn banden bestellen!!

Ik bestel er altijd graag snelle levering en goed

Gebruik Bandenconcurrent al jaren.

Altijd prima kwaliteit-prijs verhouding en vlotte levering

eenvoudig selecteren en bestellen

Juiste banden zo gevonden, en montage mogelijkheid in de buurt

Groot aanbod, voordelige prijzen

Transparant en groot aanbod, duidelijke uitleg van kwalificaties en goede prijzen!

Uitstekende service

Alles vorige keer goed verlopen. Prima banden voor een prima prijs

Gemakkelijk en duidelijk.

Het is eenvoudig om de juiste banden te bestellen, van elk onderdeel wordt uitgelegd wat het betekend en op deze manier is het makkelijk om de gewenste filter voorkeuren in te stellen. Daarnaast word je keuze nog vergeleken met andere banden zodat je de beste banden kunt bestellen.

Snel een goed meegedacht.

Snel geleverd En goed meegedacht over evt de ventielen. Maar ik had senoren dus geen nieuwe ventielen nodig. Goede service dat was niet de eerste keer.

Top prijzen

Hier kon ik mijn band het meest goedkoop krijgen

Snel zoeken en vinden

Snel zoeken en vinden van banden en montagepartner. Prijs is zeer concurrerend

Zeer ruime keuze met uitstekende prijzen

Zeer overzichtelijke website met ruime keuze en zeer goed overzicht m.b.t. geselecteerde autobanden. Prijzen zijn scherp

Goeie site om banden te bestellen

Goedkope banden site.

81 Luchthavenweg