Snel zoeken en vinden

Snel zoeken en vinden van banden en montagepartner. Prijs is zeer concurrerend

Zeer ruime keuze met uitstekende prijzen

Zeer overzichtelijke website met ruime keuze en zeer goed overzicht m.b.t. geselecteerde autobanden. Prijzen zijn scherp

Goeie site om banden te bestellen

Goedkope banden site.

Betrouwbaar en vakbekwaam

Professioneel en vakbekwaam

Snel geleverd wat besteld is ,top

Snel geleverd wat ik besteld heb.top

Lekker makkelijk

Goede website, overzichtelijk en snel geregeld.

Een mooie banden webwinkel, simpel te bestellen!

Al eerder bij de bandenconcurrent besteld, prima geregeld en snelle service. Dus nu weer bij bij jullie besteld, snelle levering naar de montagepartner.

Gewoon goed

Handig om meteen alles te betalen, incl. montage.

Doordat je meteen de totaalprijs ziet, weet je precies waar je aan toe bent en betaal je in 1x, niet ook nog apart voor montage. Bandenprijzen zijn concurrerend.

Goed,duidelijk en simpel

Ruime keuze en duidelijke bevindingen. Enige rare is dat soms een prijs gewijzigd word van ene op andere moment. Verder goed en dik tevreden.

Uiteindelijk de goedkoopste

Makkelijk zoeken op de site met goede informatie, alleen jammer dat er toch nog een ventieltje apart verrekent moet worden.

Snel en makkelijk

Vaker besteld bij hun en prima service

Altijd goed

Bestel hier al mijn banden, altijd goed geregeld! Bedankt

Top goede service

Duidelijk website

Een fijne ervaring

Snel en overzichtelijk

De webwinkel is duidelijk en voorzien van voldoende informatie over de banden. De keuze is makkelijk te maken. Bevestigingsmail was ook duidelijk.

Groot assortiment merken voor een goede prijs!

Gekozen voor Bandenconcurrent, omdat ze voor onze vakantie nog een reminder stuurden, doordat ik 1 maal eerder een reserve band bij hen besteld heb.

fantastische

Super makkelijk te bestelen bij een montagepartner. Gratis verzending. snel levertijd.

Goedkope banden, goede service!

Erg blij met deze goedkope banden, het scheelt minimaal 150 euro om het via hier te bestellen. Aanrader!

Banden besteld tegen een prachtprijs

Top bedrijf! Lekker snel en makkelijk Pirelli banden besteld.

Goede prijs kwaliteitsverhouding!

Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Goede service Goede betalings mogelijkheden

Duidelijk, makkelijk en niet duur.

Zie bovenstaande. Is in mijn ogen een bekend merk bandenleverancier.

Uitstekend!

Goede banden voor een mooi prijs toppers die banden concurrent aanrader voor iedereen !!!!

Handig! Eenvoudig bestellen en direct bij een garage geleverd

Het erg makkelijk om de juiste banden te vinden en te bestellen. Daarna direct een garage kiezen in de buurt voor de montage.

Top. Jullie zijn de enige die deze michelin banden met witte letters leveren.

De website werkt uitermate prettig. Ik ben al een tijdje op zoek naar deze banden voor een voor ons leuk bedrag. Ik hoefde dan ook niet lang te aarzelen en heb deze 4 Michelin banden nu meteen besteld. Jullie hebben lovende reviews op trustpilot staan en daar mag deze review ook bij. Wij zijn superblij.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA