goedkoop en goed geregeld.

redelijk makkelijk ommet de site te werken en gaat snel.

Geweldig super makkelijk

Althans je goeie prijzen! Ben tevreden klant

Prijs zeer aantrekkelijk en bestellen gaat zeer eenvoudig

De website is zeer overzichtelijk en de bestelprocedure eenvoudig, daarnaast de prijs zeer concurrerend

heel gemakkelijk om de juiste maat voor mijn auto te vinden. en goed advies

Ik was een beetje in de war over de vereiste bandenmaat voor mijn Honda HRV. Met deze website kon ik gemakkelijk de juiste maat vinden. En bandenconcurrent heeft me ook goede opties voorgesteld tijdens het bekijken

Altijd een duidelijk overzicht en snel besteld. Volgende keer bestel ik er weer, zoals altijd!

Top site van nl

ALS het gaat om banden dan moet je hier zijn en nergens anders

Veel keuze, goede prijzen en snelle levering

De webshop biedt veel opties aan banden in verschillende prijsklasses, en geeft overzichtelijk de eigenschappen van banden weer om deze te vergelijken. Snelle levering is ook heel prettig.

Super makkelijk te bestellen online

Goede prijs kwaliteit. Makkelijk te laten leveren of thuis of bij een garage in de buurt. Transparante prijzen. Geen verzendkosten.

Professioneel

Ik hed snel banden nodig en dat was echt in één dag gefixt.

Goede prijs en kwaliteitsverhouding

Was al een tijd op zoek om zelf nieuwe banden op de auto te zetten. Hier gevonden voor een schappelijke prijs!

Goede prijs en kwaliteit en altijd een montage partner in de buurt

Snelle levering en altijd een montage punt dichtbij huis

Uitstekende website

Snel en overzichtelijk. De banden worden gratis geleverd bij de garage en de kosten worden afgerekend incl. Montage. Top!

Goede site

Makkelijk en snel!

Makkelijk ,snel bestellen met snelle bezorging van 2 dagen en betalen via Klarna !!! Wat wil je nog meer ? Beste site om snel en veilig banden in huis te halen .

Bestellen, leveren, klaar

En zo simpel kan het zijn. Keurige communicatie per mail over het proces en op tijd geleverd zoals afgesproken. Dikke prima !

Super banden voor een superprijs

Al meerdere keren besteld bij bandenconcurrent.nl, altijd snel en correct geleverd. Scheelt enorm veel geld en de banden zijn super!

Top geregeld allemaal!

Snelle goede levering!!

eenvoudig

makkelijk en snel

Fijne zaak

Veel keuze voor ieded budget een band te vinde en ook handig dat ze de montage sevice hebben

Prima jammer van de verwijderingsbijdrage

Verzending en montage in orde, helaas werd mij gevraagd de verwijderingsbijdrage nogmaals af te rekenen bij de garage. Dit omdat de garagist niet vergoed wordt door banden concurrent. Dit stond wel op de factuur. Gelukkig was de garagist coulant.

Goede banden snel en voor weinig besteld en snel geleverd!

Even snel banden naar keuze besteld. Prettige webshop. En giga snel bezorgd. Helemaal blij met bandenconcurrent !

niet duur

Het was zo makkelijk te bestelen en betalen en de volgende dag thuis bezorg. En voor All season banden was goedkoop.

Gemakkelijk

Bestellen ging gemakkelijk. Dit is de eerste keer dat ik het via hier doe. Ik ben benieuwd of alles verder goed gaat. Daar kan ik dus nog niks over zeggen.

Super en makkelijk in gebruik

Super overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Top website

Duidelijke website met genoeg keuze, overzichtelijk met veel merken

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA