Super en makkelijk in gebruik

Super overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Top website

Duidelijke website met genoeg keuze, overzichtelijk met veel merken

Mooie website, duidelijk en goed.

Hiervoor ook al banden besteld en nooit iets negatiefs mee gemaakt. Tot nu toe super tevreden en nu weer een nieuw setje banden besteld voor een mooie prijs.

Heel makkelijk

Goede site waar je veel keuze hebt en bovendien scherp geprijst.

Levering ging snel, Goed verpakt

Fantastisch!

Al eerder banden hier besteld. Fijne, overzichtelijke website. Duidelijke uitleg. Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit.

Speciale Band direct te bestellen

De Bridgestone Race band 17“ is een speciale weg/circuitband. Als opvolger voor de legendarische RE070 (speciaal voor Subaru). Eerst deze banden 4x via mijn vertrouwde garage besteld. Na twee weken krijg ik te horen, dat maar 1 band leverbaar is in aug. 2024. De anderen nog onbekend. Volgens jullie website leveren jullie binnen 2-3 dagen. En nog beter geprijsd ook. Tot zover uitmuntend! Nu nog afwachten of de banden op tijd en correct geleverd worden, of het nieuwe 1e keuze banden zijn, met productiedatum liefst 2024.

Beste en overzichtelijkste site voor autobanden

Bij bandenconcurrent.nl bestel ik al jaren trouw mijn banden. Het is niet alleen overzichtelijk tussen alle keuzes die je hebt, maar gegarandeerd ook nog eens de goedkoopste.

Overzichtelijke site.

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke site en montagekosten betaal je ook meteen, dus geen kosten meer daarna.

Heel eenvoudig en helder bestel process.

Het is heel eenvoudig en zeer helder om banden te bestellen. Ook makkelijk om extra service mee te bestellen, zoals monteren, balanceren en nieuwe ventielen.

Makkelijk en snel

Prijs is goed. Bestellen is makkelijk en snel!

Top banden

Zeer snel en overzichtelijk te bestellen

Ruime keuze aan banden

Ik doe altijd zelf onderzoek naar welke banden het beste bij mijn auto en mij passen. Bij bandenconcurrent heb je veel keuze en is het dus makkelijk om ook die juiste banden aan te schaffen, in plaats van dat je naar de overblijvertjes van de grote montagemerken wordt gepusht.

Ali cars service

Super goed en snelle bezorging

Super webshop, snel en overzichtelijk

Wij als autobedrijf bestellen regelmatig bij Bandenconcurrent, of verwijzen onze klanten. Eigenlijk altijd zijn de juiste maten op voorraad. Ook fijn is de uitgebreide beschrijving van de eigenschappen vd banden. Daarbij komt ook dat de site lekker snel en makkelijk werkt. Aanrader!!

Ik heb eerder al banden besteld via bandenconcurrent.

Ik heb een goede ervaring met de bestellingen die ik heb geplaatst. Word altijd netjes en op tijd afgeleverd.

Top site overzichtelijk en makkelijk

Top site overzichtelijk en makkelijk. Mijn eerste ervaring is super. Het is grandioos zeker nu ik ook kans maakt om mijn aankoop terug te winnen.

Vaker mijn banden hier besteld prijs is goed en levering is ook top

gaat supersnel

ik moet nog wachten op de levering morgen maar bestellen gaat supersnel.

Altijd goede prijs en snelle levering!

Ik bestel mijn banden altijd bij bandenconcurrent.nl. Ik heb hier tot nu toe altijd goede ervaringen gehad en nog nooit contact hoeven te hebben met de klantenservice. De site werkt eenvoudig en snel, prijzen zijn zoals gezegd 'concurrerend' en de levering is ook snel. Erg tevreden.

Makkelijk en snel

Vaker besteld bij BandenConcurrent.nl Levering is snel en ze hebben een groot aanbod.

Vertrouwd

Meerdere keren hier besteld en altijd voorbeeldig afgeleverd voor de scherpste prijs en achteraf betalen via Klarna. Dit heeft met online winkelen altijd mijn voorkeur

Super service !

Super snelle levering en service. Premium banden voor een mooie prijs. Volgende banden bestellen wij zeker weer bij bandenconcurrent.

Overzichtelijk en makkelijk te vinden.

Veel keus, prijzen zijn prima.

Erg duidelijk en overzichtelijk top website!!!

Ik vond het zeer vakkundig gebouwt deze website. Ik kon alles duidelijk vinden omtrent mijn banden keuze. Super!!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA