Gemakkelijk en overzichtelijk

Gebruiksvriendelijke website, alles goed te vinden

handige site

overzichtelijke site en makkelijk om te bestellen

Erg makkelijk en snel te bestellen, ook een erg overzichtelijke site

Erg goede prijs verhoudingen van de producten en duidelijke omschrijvingen erg fijn voor iedereen ook mensen zoals ik die niks van auto's snappen :)

Lekker simpel en makkelijk

Ruime keuze in banden

Overzichtelijke site. Gebruiksvriendelijk met oriënteren. En goede voorraad aan banden.

Nette eerlijke prijs

Makkelijk te bestellen

Positief

Ik kan (volgens mij) niet zien wanneer ik waar het snelste aan de beurt kan zijn. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

eerlijk

bandenconcurrent geeft duidelijk beeld van de te leveren band daarbij een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Top kwaliteit en snelle levering

Ik bestel vaker mijn banden bij Bandenconcurrent en ik ben zeer tevreden met prijs en kwaliteit Bedankt voor goede banden en snelle levering.

Nette site met betaalbare banden en service

Via mijn vriend kwam ik op uw site. De site is overzichtelijk en duidelijk. De prijzen zijn redelijk. Het aanwezig zijn van garages, die de banden monteren is erg gemakkelijk. Ook het betalen en de vervolg e-mails gingen eenvoudig. Een echte aanrader.

Altijd goede service

Voor 2de keer banden besteld. Snel en simpel

Altijd goed, altijd duidelijk.

Ik bestel al jaren hier mijn banden, levering aan huis of aan de garage is nooit een probleem, alles gaat goed en ze leveren op tijd. Beter kan je niet hebben en altijd de laagste prijs.

Goed altijd op voorraad

Goede banden kwaliteit ook uitstekend

Goede overzichtelijke site

Mooie site veel keus in alle types banden Makkelijk in bestellen En goede en een betrouwbare site

Makkelijke manier van bestellen, met duidelijke en makkelijke instructies

Duidelijk overzicht van de Banden

Ruime keus uit banden met juiste uitleg erbij en dit alles in een goed overzicht. Uitstekende site.

makkelijk een snel geregeld

Snel en handig

Banden waren makkelijk te kiezen. Nog controle vraagjes gesteld over ouderdom en profieldiepte en snel de juiste antwoorden gekregen en met een paar klikken besteld. Super.

Altijd perfecte service !

Makkelijk en snel bestellen

Tot nu toe een goede ervaring, nog even afwachten hoe snel de levering is.

Levert op tijd

Levert op tijd en informeert Over de voortgang van je bestelling

Prima prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle goede service met duidelijke verkooppagina! Ik heb vaker hier banden besteld en blijf terugkomen :)

Goede prijs, makkelijk te bestellen en goed afhandeling van de bestelling. Top!

Duidelijke site juiste informatie snelle service

Simpel snel overzichtelijk en goede service

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA