Snelle levering en mooie prijzen.

snelle levering van goede band tegen scherpe prijs

Site biedt groot scala aan banden waarbij je makkelijk kunt selecteren

De makkelijkste manier om de juiste keuze te maken

Via deze weg heb ik heel snel en gemakkelijk banden kunnen vergelijken, ik was al bang dat mijn banden die nu nog onder de auto zitten niet meer te verkrijgen waren. En plots zag ik ze staan op deze site ! Zo blijf als een kind in een speelgoedwinkel, direct de banden besteld ! En niet te vergeten hou dit bedrijf hun partners eerlijk en netjes erbij zet ! Dit maakt het natuurlijk de perfecte keuze om hier je banden te bestellen ! 100% tevreden & 100% een aanrader

prima bedrijf

meerdere malen besteld, altijd keurig geholpen en op tijd geleverd, doen wat ze beloven

Betrouwbaar en kwaliteit

kijken, vergelijken, bestellen voor een prima prijs en goede levering

Snel, Makkelijk en een goede prijs

Het gemak van directe levering en montage bij een van de montagepartners is een enorm voordeel. Bovendien waren de banden nergens goedkoper te vinden. Kortom, BandenConcurrent.nl biedt een uitstekende prijs en service. Ik raad iedereen aan om hier je nieuwe banden aan te schaffen.

betrouwbare leverancier

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke site, scherpe prijzen.

Ruim assortiment, een nette en toegangelijke website en prima prijzen voor de autobanden. Heb net besteld dus ben benieuwd hoe het met de levering gaat en hoe de band eruit ziet.

Afgesproken datum afgeleverd.

Beste website voor het kopen van je autobanden

Overzichtelijke website met een enorm aanbod. Scherpe tarieven en snelle levering. Voorheen ging ik altijd naar de Kwik-fit, waar je beperkt werd in de keuze en soms verschillende type banden voor- en achter gemonteerd kreeg. Door de ruime keuze bij Bandenconcurrent is dat iets van het verleden en heb ik binnen 24 uur mijn nieuwe banden binnen en gemonteerd door mijn garage in de buurt.

Makkie

overzichtelijke site en snel banden kunnen kiezen

Snel en makkelijk banden te bestellen via de site

Op de site zijn de banden snel en makkelijk te bestellen en altijd worden de banden snel geleverd. Prima service dus!

Perfect geregeld.

Had 4 nieuwe banden nodig, deze site heeft goede prijzen en snel geregeld.

Gewoon goed

De keuze op de website is ruim en goedkoop. Mijn monteur was telefonisch bereikbaar en had fijne uitleg over de juiste banden. De auto wordt vlot geholpen, geen wachtlijst.

Makkelijk, snel en voordelig

Super dat de banden bij je garage worden afgeleverd! Scheelt veel tijd en rompslomp. Goed geregeld!

Bandenconcurrent.nl: Zeer betrouwbare partner om banden aan te schafffen!!!!!!!!

Bij deze club nooit teleurstellingen, ze leveren volgens afspraak, je kan op verschillende manieren betalen en retouren zijn ook nooit een probleem. Misschien nog wel een groot voordeel, alle banden die ik de afgelopen jaren heb gekocht waren uit een recente productie batch, je koopt dus geen oude meuk!

snel geleverd, goeie producten

Een webwinkel zoals je het wil hebben. Snel geleverd, goeie producten. Simpel.

super easy...en voordelig

wat een verschil met met andere shops of (merk) dealers.

Goedkoopste en ook nog een snelle levering

Niet alleen de goedkoopste met een snelle levering, maar ook de mogelijkheid om de banden af te laten leveren bij een ( door jezelf uit te kiezen ) montage bedrijf die voor een zeer nette prijs de banden monteert en balanceert. SUPER

Vorige keer goede ervaring vandaar nu weer een bestelling

Vorige keer goede ervaring vandaar nu weer een bestelling

Snel Makkelijk

Keuze is reuze en gemakkelijk te bestellen

Duidelijk zonder poespas en snel geregeld voor een heel nette prijs

Super geregeld

Overzichtelijk

Snel geregeld. Moet de banden nog ontvangen, maar tot nu toe erg tevreden.

Snel en makkelijk

Ik had nieuwe banden nodig en kon alles snel vinden en de bestelling was ook zo geregeld.

Handig en snel

verschillende site bezocht, maar hier kwam gemak en betaalbaarder bij elkaar.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA