makkelijk en snel voordelig winkelen!

Meerdere malen hier besteld, prima geregeld en prettig geprijsd

super duidelijke site. met goede prijzen en ruim aanbod

Alles duidelijk vindbaar en goede en snelle levering

Top! Goede banden weinig geld

Altijd goedkoop en altijd goede banden keuze

Gebruiksgemak

Ruime keuze, overzichtelijke website, makkelijk bestellen. Kind kan de was doen

top bedrijf levert netjes en op tijd op mijn montage locatie

koop al een paar jaar banden en ben heel erg tevreden

Snel en overzichtelijke site met snelle levering

Mooie overzichtelijke site met een verzameling aan reviews. Dit helpt bij het maken van de keuze voor type band

Snel afgehandeld

Makkelijk te bestellen en goed geregeld

Fijn bedrijf en goede prijzen!

Altijd goede ervaringen met deze webshop. Goede en eerlijke prijzen en fijne service!

Gewoonweg top! Al meerdere malen besteld

Super tevreden over BandenConcurrent. Veel voorraad en zelfs banden voor mijn oldtimer die vrij specifiek zijn. Goede service.

Zelfde type band was nergens meer op voorraad. Gelukkig toch nog voor en achter de zelfde banden nu.

Altijd de juiste band op voorraad

Al een paar keer besteld, stelt nooit teleur

Toppers

Altijd snelle levering

Ik bestel altijd mijn banden via bandenconcurrent omdat zij de beste prijs kwaliteit verhouding hebben!

Makkelijke site en goeie prijzen

Duidelijk en snelle afhandeling

Gemak dient de auto

Goed en overzichtelijk. Veel keus en tips.

Snel, makkelijk en goede prijs!

Voor het eerst hier gekocht, maar wil nooit meer wat anders. Gewoon achter de laptop bestellen en geen gedoe met bandenzaken waar je de hoofdprijs betaald.

Duidelijke omschrijving van alle maten autobanden op de website

Duidelijke informatie over alle soorten type autobanden en zelfs dmv een filmpje krijg je een goede uitleg ervan Ga zo door Banden Concurrent

Ik heb al meerdere banden zowel privé als zakelijk af genomen zeer makkelijk site en goed overzichtelijk voor mij die wat ouder zijn en niet erg thuis zijn in bestellen online

Eenvoudig, overzichtelijk, makkelijk.

De website zit goed in elkaar! Ik heb totaal geen verstand van dit soort dingen maar dat is ook niet nodig.

Goede service en snel

Goede prijzen en snelle levering

Toppers

Top overzichtelijk

Top site overzichtelijk duidelijk simpel

Perfecte en duidelijkheid en vertrouw

Heb vroeger lang geleden zelf een autobanden zaak gehad. Heb toen die tijd ook meerdere malen bestelling gedaan via hier altijd tevreden Ik bedank alle medewerkers prima service Mvg Mehmet

Makkelijke site

Ruime keuze en scherpe prijzen

Voor iedereen aan te bevelen

Ik zocht nieuwe banden en kwam bij de BandenConcurrent terecht. Heel makkelijk. Je kiest je maat en krijgt alle merken en prijzen direct te zien. Dan kan je ook kiezen voor een bedrijf in jouw buurt, waar ze heen gestuurd kunnen worden. De montageprijzen worden hierbij ook gelijk vermeld, dus kan je direct voor jouw garage kiezen. Om het nog makkelijker te maken, betaal je niet alleen voor de banden, maar ook voor de montage, zodat je verder niets meer hoeft af te rekenen. Makkelijker kan niet !!!! Geweldig en daarom aan iedereen aan te bevelen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA