Super simpel de juiste band

Makkelijke site. Werkt goed. Makkelijke uitleg. En nog de goedkoopste ook.

Vertrouwd

Altijd goeie prijs en snel leverbaar

Mooie prijzen, snel en makkelijk besteld en gemonteerd

Al jaren haal ik hier mijn banden. Het werkt snel en makkelijk, en de prijzen zijn echt scherp

Top bedrijf!

Bandenconcurrent is gewoon top. Hele duidelijke sire, veel keuze en zeer makkelijk te bestellen. Aanrader voor je auto!

positieve ervaring

Overzichtelijke site concurrerende prijzen makkelijk te bestellen

Prima banden optimale service

Prima klantencontact, eerlijk advies, snelle en correcte levering.

Goeie website

Goedkoop banden en relatief snel bezorgd

Bestel altijd hier

Duidelijke website Snelle levering Niemand kan tegenop deze concurrent Prijs garantie Kwaliteit En zeker geen spijt!

Duidelijkheid en eerlijkheid.

Nadat ik meerdere bedrijven telefonisch had gecontacteerd merkte ik al snel dat ik aanzienlijk meer geld kwijt was als ik het bij het bedrijf rechtstreeks kocht. Ik heb daarom de banden besteld via BandenConcurrent. Je betaald zeker weten niet te veel en je kan ze ook laten monteren bij een montagepartner. Voor deze optie heb ik dan ook gekozen, nu nog even wachten op de levering en dan kan ik veilig op vakantie!

Handige site, veel keus.

Prima, zowel digitale assistent als de klantenservice.

Top site

Site werkt prima . Alles wijst zichzelf. Band3n waren zo gevonden . Ook het betalen gaat makkelijk en simpel.

Eerder al banden besteld. Goed en snel levering. Ben blij met Bandenconcurrent.nl

Snel simpel en gemakkelijk keuze kunnen maken

Goede prijs/kwaliteit verhouding banden aanbod. Teven heel makkelijk keuze kunnen maken en montagestation kunnen regelen. Heel snel en simpel besluit kunnen nemen om de koop af te sluiten. Ik beveel dit zeker een ieder aan. Groet, Roepesh

Snel en eenvoudig te bestellen.

De bestelling was binnen 5 min geregeld.

Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen.

Prima overzicht. Snelle levering. Goede service.

Simpel

Bestelling ging heel simpel. nu wachten tot mijn banden worden gelevers. Als ik er tevreden mee ben zal ik er zeker 2 extra bij bestellen.. in afwachting

Perfect!

Super goede overzichtelijke website. Alles was makkelijk te vinden en werkt goed.

Makkelijk zoeken

Makkelijk zoeken en vergelijken. En laten bezorgen bij mijn eigen vertrouwde garage. Ook de extra filter opties zijn prettig in gebruik en het verbruik label is fijn voor zowel brandstof verbruik en grip op de weg! Ook fijn dat je de keuze Klarna kan kiezen.

top service

goede duidelijke website lekker overzichtelijk had binnen 10 minuten mijn keuze gemaakt. mvg, sander

Duidelijk en snel

Door een lokaal aangesloten partner direct het monteren ook geregeld!

Chil

Overzichtelijk en goed geprijsd

Super website

Zeer goede website

Duidelijke overzicht en makelijk.

Ik zou iedereen aanraden.

Snel en makkelijk tebestellen en mooie prijzen

Top site

81 Luchthavenweg