Goede prijs

Zelfde banden maar stukken voordeliger

Makkelijk een snel besteld voor de beste prijs

Duidelijk en overzichtelijke aite

Ik heb een goeie ervaring met jullie

Top kwaliteit

Makkelijk te vinden snelle site echt super !

Snelle levering goeie produkten

Snel makkelijk en goede producten

gewoon goed, makkelijk en betaalbaar

Gewoon goed!

snelle website

Goed gevonden, makkelijk om te bestellen.

Ik koop al jaren mijn banden, na tevredenheid, bij BandenConcurrent

Ruime keuze, duidelijke uitleg en een aantrekkelijke prijs.

overzichtelijke site, gunstige prijzen

Overzichtelijke website met goede informatie. Prijzen zijn gunstig en het bestelproces is klantvriendelijk.

Snel

Heb er in het verleden al eens banden gekocht en waren er snel en tegen goede prijs

Prima service en goede product informatie

Snelle levering en de juiste informatie volgens gebruikers dus goede producten

qualiteit voor weinig!

Altijd goede ervaringen gehad met Bandenconcurrent.nl, goede prijs verhoudingen voor een relatief snelle levering.

Bestelling verliep prima.... levering weet ik nog niet.

Mijn aankoop is prima verlopen. Duidelijke website, vollledig etc. Echter levering en verdere afhandeling kan ik nog niets over zeggen, vandaar nog geen 5 sterren. Als alles goed gaat worden de banden over een paar dagen geleverd. Als dit niet goed is gegaan zul je hiervan een update lezen op de Kiyoh review site. Heb wel diverse andere prijsknallers op banden gebied bekeken en naar mijn idee kwam Bandenconcurrent het meest betrouwbaar op mij over. Overigens heel slim om direct na je aankoop om een review te vragen. In het totaal overzicht lijkt het dat alles van bestellen tot het monteren dan positief is, terwijl in werkelijkheid alleen het aankoopproces is beoordeeld.....

Gewoon goede overzichtelijke site

Top site makelijk zoeken en snel besteld

Zeer aantrekkelijke prijzen en ruime keuze aan banden.

Goed en ruim assortiment en snelle levering

Overzichtelijk prijzen en duidelijke vergelijking

Veel keuze en goede filters om te vergelijken. Ook veel keuze in goede montage partners in de buurt van Amsterdam

Koop altijd mijn banden bij u altijd snel en goedkoop

Gewoon goed

Goed / snel / betrouwbaar!!!!

Super makelijk

Gewoon helemaal top

Overzichtelijk

Overzichtelijke site. Toppie.

Vlotte bestelling

Overzichtelijke site met goede prijs kwaliteit producten

Overzichtelijke site met aanbevelingen als ‘beste deal’ en ‘meest gekozen’ waardoor mijn keuze snel gemaakt was.

Efficiënte website en montageservice

Het bestellen gaat snel en de prijzen zijn lager dan elders. Het handigst is misschien nog wel dat de banden direct naar een montagepartner gestuurd kunnen worden. Ik bestel hier de volgende keer weer.

Snelle levering ,goede prijs

Snelle levering , goede prijs