nette prijzen voor goede producten

een paar weken geleden de eerste 2 banden besteld , dit is zo goed bevallen dat ik ook nu weer 2 banden heb besteld. als dit weer zo goed gaat komt er zeker een herhaling.

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Ik kreeg van een kennis jullie site doorgestuurd. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijk en makkelijk om te bestellen.

Altijd snelle levering

Snelle levering en grote voorraad op diverse banden.

Gemakkelijk bestellen. Goede prijs.

Simpel en doeltreffend. Ik ga hier meer bestellen

Altijd goed en op tijd geleverd

duidelijke website en lekker makkelijk om te bestellen. beste; hier al jaren me banden.

Goed en Snel

Ik heb hier tweejaar geleden banden besteld en ze kwammen snel binnen en ze gingen lang mee laast heb ik weer besteld en ze waren weer top. ik raad het aan om hier je banden te bestellen

Snel en goed

Goede prijs en snelle levering zijn handelskemerk

Ik vind bandenconcurent een hele goede bedrijf

betrouwbaar

Goed geregeld en goede prijs.

Ik heb al meerdere keren banden gekocht bij de Banden Concurent en altijd goede ervaring.

Snel en efficiënt

Snel kunnen zoeken op maat en zo de juiste kwaliteit banden kunnen vinden

Gewoon snel en prijstechnisch gezien aantrekkelijk!

Prima, was een makkie!

Goede prijs snelle levering

Vaker banden besteld bij bandenconcurent. Altijd snel geleverd en een goede prijs. Prima bedrijf.

snel en overzichtelijk

werkt snel en is duidelijk wat er wel en niet bij hoort

Al jaren een eerlijke prijs

Ik heb nu al voor meerdere auto's bandenbesteld en altijd goed en goedkoop.

Overzichtelijk en snel

Snel en goed

Snel, betrouwbaar en goede ervaring

Zie boven

snel en makkelijk

supersnel een keuze kunnen maken, garage dichtbij om alles in orde te maken. aanrader

Goede service en uitleg

Uitstekend!

Nette en duidelijke webshop en altijd snel geleverd

Mijn ervaring met de webshop is altijd goed geweest, ook als er zich iets voordoet staan ze gelijk klaar om het op te lossen, dikke 10!!

Top!, goedkoop, snel en duidelijk

Overzichtelijke website. Goedkoop met makkelijke montagepartners in de buurt

prima website en goede prijs

soepel bestellen en goede prijs, tevreden met de bestelling. Ook de montagepartner was in de buurt

Gemakkelijk

Gemakkelijk en altijd optijd

Groot aanbod voor de laagste prijs

Het is makkelijk zoeken via de site en ze denken met je mee met tips voor een goedkopere optie. Snelle levertijd. Aanrader!

Snelle en goede service en banden

Ik bestel nu al jaren mijn banden bij banden concurrent, de levering is snel de banden zijn zeer goed en de service is erg prettig, zeer tevreden en ik blijf mijn banden hier kopen, daarnaast zijn ze vele male goedkoper dan een andere garage, erg tevreden monique

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA