Groot aanbod voor de laagste prijs

Het is makkelijk zoeken via de site en ze denken met je mee met tips voor een goedkopere optie. Snelle levertijd. Aanrader!

Snelle en goede service en banden

Ik bestel nu al jaren mijn banden bij banden concurrent, de levering is snel de banden zijn zeer goed en de service is erg prettig, zeer tevreden en ik blijf mijn banden hier kopen, daarnaast zijn ze vele male goedkoper dan een andere garage, erg tevreden monique

Makkelijke site met goede prijzen monteurs waren ook enthousiast

Voor onze auto hadden we nieuwe banden nodig. Via Google kwamen we bij jullie terecht. We hebben nog niet eerder banden zelf besteld en we vonden het ook een beetje spannend. De site werkt makkelijk, je voert de maten in en bij bestellen kies je een monteur in de buurt. We hebben de monteur gebeld of hij wel tijd had. Wat ons vertrouwen gaf was dat hij gelijk zei “bestel maar, wij bellen je op als ze binnen zijn”. Ze moeten nog wel binnenkomen en geplaatst worden, maar ben er voor nu heel enthousiast over

Super afspraken

Ik heb de vorige banden ook bij jullie besteld en alle beloofde afspraken kwamen jullie na en ben super tevreden over de banden

Alles makkelijk besteld

Prima website en overzichtelijk, makkelijk bestellen.

zeer positief

goede vergelijkingssite, duidelijke informatie en in 1 klik alles geregeld. een aanrader voor iedereen die autobanden zoekt.

Snel goedkoop en goed

Ik kon makkelijk mijn juiste banden vinden voor een goede prijs omdat dit demo’s waren de website loopt soepel en het werkt makkelijk echte aanrader

Duidelijk en overzichtelijk

De site is overzichtelijk.

vertrouwelijk!!!!

ik heb vaker bij banden concurent autobanden gekocht. snelle levering, goeie service

Super simpel

Voor websites welke ik niet vertrouw. Voor het gemak..

goede prijzen; goede en snelle service; goede info tijdens het leveringsproces

Ik heb nu voor de tweede keer banden besteld bij de Banden concurrent. Beide keren waren hun prijzen concurrerend; leverden ze snel en hielden ze me goed op de hoogte van de de stand van zaken m.b.t mijn bestelling.

Vorige bestelling ging perfect, dus nu weer bij deze betrouwbare firma. Top

Gewoon zoals je het hebben wilt, dit vind je niet vaak meer.

2e keer banden binnen 2 weken voor 2 verschillende auto's en prima voor elkaar.

Mooie en gemakkelijke website

Zeer tevreden gemakkelijk de juiste banden uit te zoeken en makkelijk om een dealer in de buurt te vinden voor de juiste prijs.

Ruime keuze en goede winkel ervaring

Zeer tevreden en raadt deze webshop zeker aan

Overzichtelijke website met ruim aanbod

Prima prijs kwaliteit.

Regelmatig besteld , nooit problemen

Snelle levering voor een goede prijs.

Heb voor de eerste keer bij BandenConcurent besteld. Tot op heden erg blij er mee. Snelle levering en een scherpe prijs, niet meer niet minder. Gewoon top dus.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd, wel minpunt dat bezorgdienst banden over de schutting gooit.

eerder besteld en goede ervaringen

eerder banden besteld en erg tevreden over de leveringen en service, bij vragen direkt antwoord!

nog geen idee

Bestel hier eigenlijk voor het eerst maar heb vooral naar de reviews gekeken en die waren gewoon goed evenals het menu vd site die is bijzonder klantvriendelijk ingericht . Als het goed bevalt dan kom ik terug om meer sterren te geven Marco

Snelle levering, Service en Perfecte banden

Ik bestel mijn autobanden voor beide auto’s al een aantal jaren bij bandenconcurrent, ben zeer tevreden over de service, prijsverhouding en kwaliteit van de banden. Nooit problemen met de banden gehad, top service! Zeker een aanrader om hier je banden te bestellen.

Ruime keus voor een prima prijs

Al een aantal maal hier banden besteld of laten bestellen. Makkelijk zoeken, veel keus, prima prijzen, goede service en uitstekende levertijd.

Super prijs

Precies dezelfde banden als mijn vorige banden en ben benieuwd als ze erop zitten of mijn auto weer heerlijk rijd! Ik zal vast en zeker een tweede review plaatsen! Bedankt!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA