Was goed

Was goed en snel vervangen

Goede ervaring, beste prijs en veel aanbod

Ik heb al eerdere malen banden gekocht en elke keer is het fantastisch geregeld.

Alles top geleverd. Heel tevreden

Eindhoven de gekste.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Iedereen kan hier bandjes bestellen, zelfs de meest onervaren bestuurder. De levering gaat snel en alles word al voor je geregeld. Het enigste wat ze niet doen is de auto naar de garage brengen!

Overzichtelijke site makkelijk de juiste banden te vinden

Overzichtelijke site makkelijk de juiste banden te vinden

Snelle levering voor de juiste prijs

De banden op andere websites zijn duurder, de prijs kan wel een paar tientjes schelen.

Goeie eevaring

Heel goed en vele mensen raden het aan

Overzichtelijke website, goede omschrijving banden en goede prijzen

Via Google op deze site gekomen, wat ik fijn vind is de omschrijvingen van de banden en de specificaties. Op deze manier kon ik de band vinden, waar ik naar op zoek was voor mijn auto. En dan ook nog tegen de goedkoopste prijs. Gratis laten leveren bij een montagebedrijf en klaar is klara :-)

super

prima deal geen verborgen kosten

Prijs-/Kwaliteitsniveau geweldig!

Het zoeken naar nieuwe zomerbanden gaat eenvoudig en een montagepartner is zo gevonden.

SNELLE SERVICE EN GEEN GEDOE

Mijn nieuwe ervaring is goed waar niet veel aan op te merken is. Ik heb niet zo veel te besteden en dan is dit het absolute beste adres voor de banden.

zeer goed. dit is al de tweede keer dat ik hier iets bestel. en tot nu toe alles naar wens.

Snelheid en Kwaliteit!

Super fijne webshop, met eenvoudige zoekfuncties zodat ik snel de juiste band gevonden heb van de juiste kwaliteit. Top!

Perfect service en snel besteld!

Het is perfect om zo nieuwe banden te bestellen! Lekker makkelijk en voor een goede prijs! Echt een aanrader!

Snel en goede service

Elke bestelling komt mooi snel en als er wat is zijn ze snel met actie ondernemen.

Informatief, overzichtelijk, vertrouwenwekkend

Ik heb weinig verstand van autobanden, maar met behulp van online tests en de overzichtelijke structuur van de website vond ik snel mijn weg en maakte ik snel mijn keuze. Daarbij een gunstige prijsstelling en een snelle levering, die vlekkeloos verliep. Prima bedrijf achter de site!

Met paar kliks alles geregeld

Top website, goede klantenservice en uiteraard gemak van bestellen en montage alles in één

Zoals het tegenwoordig zou moeten zijn! Direct inkopen, geen schakels ertussen, dus laagst mogelijke prijs en montage erbij geregeld. Dit is voor mij 2de keer, zie nog steeds dezelfde motagepartner erbij staan = goed.

Snel, makkelijk en goedkoop

Bestelproces verliep vlekkeloos, nu hopen dat de banden snel verzonden worden.

goede service

goede service

Tot nu toe een heldere deal

Ik kan snel een combinatie vinden van banden een montagebedrijf.

Duidelijk, snel en goed.

Duidelijke lay-out van de website en het bestellen is zo gepiept met alle hulp die de Banden Concurrent aanbiedt.

Voordelige goede banden

Deze website zijn de banden voordeliger dan op andere sites

Goede service nette prijzen

Zeer goed duidelijke site prijs is goed

Snelle en duidelijke servicre, ruime assortiment en beste prijs

betrouwbare leverancier met goede adviezen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA