Goed en overzichtelijk

Goed aanbod in ieder prijsklasse . Goede prijs kwaliteit. Demobanden aanbieding is top Winkelwagen en betaling loopt allemaal op rolletjes , Kom hier zeker weer voor de volgende bestelling. gr uit Scheveningen

Snel en overzichtelijk

Helemaal top

Snel geregeld

Altijd goed

Snel en makkelijk Superblij mee

Top geregeld, super makkelijke bestel website!!

Fijne website, ze denken ook mee met een tip dat de ventielen eventueel vervangen moeten worden enzovoort. Verder een snelle afhandeling van de bestelling.

2e keer besteld en alles weer perfect!

Gewoon alles perfect!

Snel en juiste prijs tegen de beste kwaliteit!

Goede prijs

Goede banden voor een mooie prijs. Raad het ook zeker aan bij familie en vrienden en kennissen

Beste koop

Goed geregeld

Goede prijs een goede kwaliteit

Ik heb netjes besteld op tijd netjes geleverd heel erg tevreden

Prima bedrijf

Mooi duidelijke site . Banden voor een goede prijs !!

Site met goed advies

Ik zocht naar Gislaved banden omdat die al op mijn auto zitten en heb alleen 2 nieuwe voorbanden nodig. Kreeg het advies om voor Pirelli banden te gaan. Zuiniger klasse, minder banden geluid en betere grip. En dan ook nog net iets goedkoper €2,- Geen moeilijke keuze dus..

Snelle en goedkopen service

Snel en goedkoop ik was ventielen vergeten bij te bestellen en gelukkig hadden ze dat ook door, alsnog erbij geleverd.

Prima service, goede banden voor een mooie prijs!

Scherpe prijs voor prima banden en goede service. Via montagepartner geleverd die de banden snel heeft gemonteerd.

Goedkoop

Zeer goede prijs top dat is nog betaalbaar

erg eenvoudig om goede banden te bestellen !

eenvoudig om goede keuze te maken. groot aanbod van verschillende merken. Top !

banden worden snel geleverd, makkelijke site en goede prijzen!

Duidelijk

Duidelijke site. Goede en juiste informatie. Bij vragen makkelijk aanspreekbaar en goed geholpen.

Eenvoudig, duidelijke specificatie, direct en efficiënt.

Via een duidelijke website kwam ik meteen op de juiste plek voor het juiste product tegen een scherp concurrerende prijs.

Duidelijk en veel keus!

Prima banden met een goede, nette en duidelijke service vanuit het bedrijf.

In het verleden meerdere bestellingen bij jullie al gedaan, en tot nu toe nog steeds goed bevallen.

Lijkt me goede deal

Heb helaas nog geen ervaring, maar heb er wel een goed gevoel bij met een prima banden prijs

makkelijk en goedkoop

Overzichtelijke webshop met goede prijzen. Aanrader!

Snelle levering goede service

81 Luchthavenweg