ONBETROUWBAAR EN SLECHTE SERVICE
Bandenconcurrent: ONBETROUWBAAR EN SLECHTE SERVICE
Ik wil iedereen waarschuwen voor de verschrikkelijke service en onbetrouwbaarheid van Bandenconcurrent. Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit schandalig en een bron van enorme frustratie geweest.
Op vrijdag 28 mei bestelde ik nieuwe banden via Bandenconcurrent, omdat we deze nodig hadden voor onze vakantie. Op hun website stond aangegeven dat de banden op vrijdag 5 juni bij de bandenwinkel zouden worden geleverd. Op 30 mei ontving ik een bericht dat de banden zelfs al op 3 juni bezorgd zouden worden. Geweldig, dacht ik, dan zijn we op tijd klaar voor onze vakantie. Maar wat een vergissing.
Nadat ik helemaal niets meer van hen had vernomen, belde ik op 7 juni naar Bandenconcurrent. Tot mijn schrik hoorde ik dat zij een fout hadden gemaakt en de verkeerde banden hadden verstuurd. Heel vervelend, maar dat kan gebeuren, dacht ik. Ik gaf aan dat we op vakantie gingen en dat het cruciaal was dat de banden op tijd binnenkwamen. Mij werd beloofd dat de juiste banden uiteindelijk op woensdag 12 juni binnen zouden komen.
Omdat ik nog steeds geen track en trace had ontvangen en even zeker wilde weten of nu alles wel goed ging, nam ik op 11 juni opnieuw contact op. Toen werd mij verteld dat ik diezelfde dag nog een track en trace zou ontvangen en dat de banden op 12 juni zouden arriveren. Natuurlijk ontving ik geen track en trace en bij opnieuw contact opnemen, kreeg ik te horen dat de banden nog niet eens waren verzonden!
Ik vroeg toen direct om mijn geld terug zodat ik op zoek kon gaan naar een tweedehands set banden om onze vakantie te redden. Dit bleek niet mogelijk; ik moest zelfs nog de retourkosten betalen. Het is toch belachelijk dat ik zou moeten betalen voor een fout die Bandenconcurrent maakt?! Toen ik hier bezwaar tegen maakte, werd de verbinding abrupt verbroken door hen. Wat een ongelooflijke manier van zaken doen!
Ik heb vervolgens een klachtenformulier ingevuld op hun website, waarin ik mijn ervaring dui