Goede banden voor een schappelijke prijs.

Eerder op deze site vier nieuwe all season banden besteld voor mijn Hyundai I20. Deze banden zijn netjes thuis bezorgd en ik was hier zeer over tevreden, wat betreft wegligging en geluid. Helaas na een korte periode helaas drie spijkers in mijn linkerachterband gekregen, hiervoor nog nooit een lekke band gehad met de auto. Zul je net zien, nieuwe banden en direct drie spijkers. Daarom nu gekozen voor een nieuwe band, omdat de andere drie nog in top conditie zijn.

Komen altijd hun streven na.

De bandenconcurrent verkoopt hun banden voor een goede en lang niet de duurste prijs. Leveringen zijn optijd.

Goede

Ik vind jullie banden tevreden

Banden zijn oud en verschillen in datum

Ik heb Goodyear banden besteld, begin mei 2024. Ze werden netjes geleverd, dat is allemaal prima verlopen. Echter ben ik teleurgesteld in de DOT codes. De ene band is weekcode 46 jaar 2022. De ander is weekcode 38 jaar 2021. Niet alleen verschillen de banden onderling dus bijna een jaar, maar is de een al 1 jaar en 6 maanden oud, en is de ander is al 2 jaar en 8 maanden oud. Omdat ik de banden gebruik op mijn caravan, is dit erg onhandig. Caravan verzekeringen accepteren namelijk alleen banden tot maximaal 7 jaar oud. Op de productinfo pagina op de website (https://www.bandenconcurrent.nl/bandenmerken/goodyear/efficientgrip-cargo-2/205-70-15-106S/fb223e38b51d16ee9a56a2187122d59a/) wordt geen informatie vermeld over de DOT codes. Ondanks dat ik teleurgesteld ben op dit moment, hoop ik dat bandenconcurrent bereid is tot een oplossing. Liefst ontvang ik 2 nieuwe banden die beiden geproduceerd zijn in 2024.

Heel erg goed

Super goedkoop, duidelijke verwijzingen en beschrijvingen. Makkelijk de juiste banden gevonden en gelijk lekker besteld!

Uitstekent

Snel oplevering en beste prijzen

Ik kom hier niet voor niets weer terug

Bestellen gaat super eenvoudig en veilig, prijs is eerlijk en levering is net als de concurrentie. Heb ook wel eens bij andere leveranciers besteld maar bandenconcurrent is toch net even beter! 5 sterren!

in 1 woord TOP!!!

snel en simpel bestellen via het net... netjes en snel afgehandeld

Makkelijk en snel

Ik had met spoed banden nodig dit heb ik snel en makkelijk kunnen bestellen zonder dat ik veel tijd kwijt was aan offertes opvragen zeker een aanrader.

Beste prijs en beste kwaliteid !

Heb paar x banden besteld en ben super blij met de banden !

Makkelijk en overzichtelijk

Buiten dat het makkelijk en overzichtelijk zoeken is zijn ze ook nog de goedkoopste - en er is voldoende extra info te vinden op de site als je niet zo bekend bent met de banden wereld.

Goede prijzen en duidelijke website

Doordat er een goede en duidelijke website is met de juiste informatie heb ik de banden besteld. Natuurlijk speelt ook de interessante verkoopprijs mee om hier te bestellen.

Voordelig

A-merken voor voordelige prijzen

ruime keuze , ook erg goed nieuwe ventielen erbij wel zo attent

duidelijke site wat je koopt prijzen erg goed , overzicht factuur wat je betaal voor je banden + montage elders ( je eigen garage)

Er is geen concurrent bij de banden concurrent

Betaalbaar prijs voor iedereen

Betrouwbaar en snelle levering gooien prijs voor goed banden.

Compleet en snel overzicht

Blij met de ruimte keuze en de snelle afhandeling.

Super makkelijk te beste6

Goed en gemakkelijk!

Snelle levertijd en correcte afhandeling

Zoals bovenstaand omschreven, heb ik zeer fijne ervaringen wat betreft de aankoop van nieuwe banden. De status van afhandeling en daardoor ook een snelle levering. Verpakking zier er goed uit bij aflevering. Website is overzichtelijk en de wijze van betaling (Ideal) is gebruiksvriendelijk en verloopt zeer soepel.

makkelijk besteld zonder gezeur

Eenvoudige te gebruiken web site met veel keuze mogelijkheden en bij vragen snel een deskundig antwoord.

Snel gevonden en super prijzen.

Snel en netjes geregeld.

Prijs en kwaliteit altijd prima

Prijs en kwaliteit altijd prima

Excellent

Zoals altijd makkelijk geregeld. Het kiezen van een juiste band, en de montageservice bij een aangesloten partner. Makkelijker en sneller regelen dan bij de bandenconcurrent bestaat niet! Bedankt weer :)

Makkelijk bestellen

Super simpel en snel bestellen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA