Uitstekend!!

Uitstekend!

Zeer makkelijk om direct bij montage partner te laten bezorgen.

Betaalbaar en handig

Erg goed en makkelijk

Zeer snel geleverd. Wel in 2 x

Scherpe prijse, onverwoestbare banden

Ja gege...we faan het zien hoe de ervaring is deze keer...ga er van uit dat het weer goed gaat komen. En alles ik me aankoop bedrag terugwin,zal je mij overal BANDEN CONCURRENT horen promoten. :)))

Makkelijk besteld en gratis thuisbezorgd!

Door het kenteken van de auto in te vullen is het een fluitje van een cent om de juiste keuze te maken. Gebruiksvriendelijk in bestelling en gratis thuis bezorgd. Kortom top.

Makkelijk en snel.

Makkelijk zoeken en bestellen. Ervaring van vorige keren was prima alles was snel in huis.

Duidelijke site.

Fijne duidelijke website, makkelijk zoeken en te bestellen.

Fijn en overzichtelijk

Ik vind dit een fijne en overzichtelijke site, daardoor was de keuze qua banden ook snel gemaakt.

Makkelijk vanuit huis te regelen

Uitstekende ervaring in t verleden

Scherpe prijs voor een topband

Ik was al even op zoek naar een Michelin Crossclimate 2 maar deze zijn overal slecht leverbaar. Gevonden bij BandenConcurrent en ook nog voor een scherpe prijs, top!

Top service en goede banden tegen een goede prijs

Opnieuw mijn banden hier besteld. Goede prijs voor nieuwe banden met een goed montagepunt. Snelle levering. Meer dan tevreden!

Prima bestelervaring voor goede prijs.

Prima bestelervaring voor goede prijs.

Snel, goedkoop, gewe ldicg

Banden besteld, snel geleverd, bij partner er op gelegt, geweldig.

Vlot verstuurd

Vlot verstuurd naar de montagepartner, en daar vervolgens gemonteerd.

Geweldig snel beslist vaste klant.

Snelle levering mooi product

Goede site , met ruime keuze. Levering prima

Snel en correct

Goede site en snelle levering

Super goed en makkelijk

Ik ben helemaal niet goed in bestellen met mobiel en via internet maar op deze site ging het super gemakkelijk

Snel en klantvriendelijk

Banden waren geleverd en ik kon geen contact krijgen met de montagepartner. Er werd een goede oplossing voorgesteld en ik ben binnen tien minuten teruggebeld.

Goede ervaring en scherpe prijzen

Dit is de 2e keer dat ik bij bandenconcurrent een nieuw set banden bestel. De keuze voor hun is/was hun concurrende prijzen ten opzichte van de anderen. De doorslag om weer voor ze te kiezen is dat ze hun afspraak nakomen, de dag of dag erop worden ze geleverd.

Top bedrijf

Super bedrijf

goede webshop

heb hier al 2 setjes banden besteld en waren nooit ouder dan 1 jaar.

Internet snel geregeld

Had 2 nieuwe banden nodig kon voirdelig banden kopen bij bandenconcurrent en bleek via website dichtbij ee montage te kunnen regelen Top thanks

Top goedkoop en makkelijk

Het is zeer goedkoop in vergelijking met andere bedrijven die autobanden verkopen daarnaast heb je een snelle en goeie levering

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA