Zeer rustige en perfecte banden

Makkelijk besteld. Duidelijke beschrijving van de maten en de soorten. Goed en met circa 5 dagen thuis bezorgd.

BandenConcurrent laat in 1 oogopslag zien wat er te koop is met goede informatie

Bij BandenConcurrent zie ik op een overzichtelijke manier en met goede info de prijs/kwaliteits-mogelijkheden. Dit geeft mij het vertrouwen dat ik een goede keuze maak zodat ik onder alle wisselende weersomstandigheden met een goed gevoel grip houdt op de weg. Daarnaast is de goede service erg prettig.

Makkelijk bestellen Snelle levering

Snel en overzichtelijk

Een overzichtelijke website, De prijs is perfect, goedkoopste wat ik kon vinden.

Overzichtelijk en goed geprijst

Makkelijk te vinden via google en fijne website

Goedkoop en gratis verzending

Goedkope bandjes en gratis verzending.

Eerst indruk is goed

levertijd mag wat sneller maar we zijn verhulpen

Prima prijs kwaliteit verhouding met snelle verzending

Snelle en goede service

Altijd mij go-to bedrijf voor banden! Snel, goedkoop en goede service! Zoek je banden, dan moet je hier zijn!

Goedkoop

Vergeleken met andere banden aanbieders doet BandenConcurrent zijn naan eer aan ,ze zijn werkelijk goedkoper.

De voordeligste en beste levering, zoals aangegeven

Super betrouwbaar en zeer voordelig.

Prima prijs voor goede banden

Bestelling is snel geplaatst. Website is overzichtelijk. En de keuze voor de montagepartner is makkelijk te maken. En een scherpe prijs!

Bestelervaring is uitstekend

Zover een prima bestel-ervaring met genoeg reviews van alle banden om een goede keuze te kunnen maken uit alle 4-seasons banden die er in de verkoop zijn. Order wordt zover nu bekend snel geleverd, top!

voordelig

Als je weet waar je naar zoekt is dit een prima site. let wel op, als je hier besteld zijn het vaak banden van 2 jaar of ouder.

makkelijke bestelling

direkt montage partner in de buurt kunnen vonden.

Veel banden

Makkelijk en snel besteld

nog niet veel ervaring met dit bedrijf maar denk goed

goedkoop voor een reserve band hoop dat di bevalt

100% geleverd naar belofte

Alles is perfect , snel geleverd redelijke prijs en eventueel ook een garage erbij die ze monteerd! Super

Snel, simpel, correct

Correct en simpel te bestellen.

Uitstekende ervaring met dit bedrijf

Al meerdere malen heb ik banden besteld bij dit bedrijf. De prijs is prima en de banden worden altijd op tijd geleverd. De website is verder overzichtelijk en als je iets niet kan vinden helpen ze je graag.

Super snel super makkelijk

Banden altijd snel binnen Beste prijzen Veel keuze

So easy and fast!

Everything was so easy-to-use for purchased etc...

Makkelijk zoeken naar goede band met juiste kwaliteit/prijs verhouding.

Uiterst simpel zoeken naar prima band met juiste kwaliteit/prijs verhouding. Aanrader!

Duurde lang maar verder prima geregeld.

Levering liet lang op zich wachten. Verder netjes afgeleverd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA