Goed aangekomen

De banden zijn netjes in mijn voortuin afgeleverd en goed verpakt. De ventielen kwamen paar uur later in een envelop door de brievenbus. Goedkoper dan andere webshops en binnenkort laten monteren bij een garage xD

Goede prijzen en snelle verzending

Nu de tweede keer dat ik bij Bandenconcurrent mijn banden bestel. Ze zijn goedkoop en versturen snel.

Bestellen gaat top

Net online een bestelling geplaatst. Dat gaat als een tierelier. Mijn verwachtingen zijn hoog gespannen. Blijft het 5 sterren als de banden bij de garage worden afgeleverd en worden ze er goed op gezet?

PERFECT!

100 PROCENT TOP DANK

super

lekker makkelijk en mooie prijzen

Geweldige prijzen en geen gedoe met bestellen

Ik zorgt banden en binnen de eerste link was het bedrijf waar ik ze heb gekocht werkelijk de goedkoopste prijzen (zelfs van duitsland) vlot geregeld en overzichtelijk doe het zeker vaken via bandenconcurent

snel en makelijk

Top! Snel geleverd en nieuwe banden

Alleen veel vies plastic meegeleverd in de band

Zoals het hoort

Goede banden advies, snel geleverd! Gemonteerd en ben zeer tevreden.

Snelle levering en altijd een goede prijs

Altijd goedkoop banden kopen

Snelle en goede levering

Altijd goede en snelle levering

zeer matig

Bestelde banden niet op voorraad, dus weer van vooraf beginnen en duurt dus ook weer langer

efficient en betyrouwbaar

goed en betrouwbaar.

Snelle en goede levering en service

Ik heb inmiddels meerdere sets banden besteld en ervaar het altijd als zeer netjes en snel geleverd. Zeker een aanrader

goede prijs en topmerken

banden snel besteld en goed assortiment van topmerken. een aanrader,

Mij lieve vrouw had 2 banden kapot op de stoep gereden omdat ze moest uitwijken. Jullie site werkte top en hadden mijn favo. banden. Nu vandaag opnieuw 1 band moeten bestellen, omdat vrouwlief weer een band lek reed... En aangezien jullie site en service zo goed werkt, heb ik geen seconde getwijfeld.

Zeer goede service

Heb vaker bij hun besteld altijd betrouwbaar en snelle service

Goed en makkelijke site

Goed bandje voor weinig geld en De site is ook ok

Zeer goede kwaliteit en prijs

Alles loopt perfect en zeer snelle levering. Heel mooi om samenwerking

Snelle app

Makkelijk en overzichtelijk om keuze te maken en handige montage tool

Goedkoop lijkt mij

Goedkoop lijkt mij Ik wacht af Groetjes marco

uiteindelijk goed gekomen

Nu paar maanden in gebruik, prima band! Medallion, nooit van gehoord..... Leveren,......bleef duren...maar alles is uiteindelijk goedgekomen, prima service en contact.

Goede banden snel geleverd goede prijs

Banden bestellen gaat super makkelijk en snel goed banden voor een goede prijs

Makkelijk en overzichtelijk

Site is erg duidelijk en zoeken naar specifieke banden gast erg makkelijk. Zowel een zomer als winterset besteld van bridgestone. Erg blij mee

Stukken goedkoper dan andere leveranciers!

Mooie band voor een goede prijs!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA