Makkelijk en snel

Zeer ruime keuze met scherpe prijzen

Goede kwaliteit

Online de banden besteld en laten bezorgen bij de garage. Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Perfect geregeld

Heb al meerdere malen besteld bij bandenconcurrent, altijd zoals belooft bezorgd, en zoek niet verder ze zijn de goedkoopste in alle merk banden

Toegankelijke en toereikende service

Zeer uitgebreid assortiment waarbij je als klant makkelijk kunt vergelijken door de overzichtelijke weergave. De keuzemenu's helpen je om efficiënt tot het product te komen dat het beste bij jou past.

Prettige site om online te bestellen

Door diversen mensen erop gewezen dat Bandencocurrent het bedrijf is om online je bamden te bestellen en hadden allemaal een positieve ervaring gehad

Geweldig service

Dit is echt super makkelijk Van de week banden besteld voor me caravan via deze site super service montage bedrijf gekozen en alles geregeld tevens nu weer vier nieuwe banden voor me auto besteld super service ideaal en voor leuke prijzen

Snel besteld, snel geleverd.

Snel gevonden overzichtelijk

Via Google kwam ik uit bij de webshop overzichtelijk en duidelijke uitleg van alle informatie die je op de band kan vinden.

Altijd top

Altijd top

Geweldige plakband

Heerlijke band om mee te rijden. 2 voorbanden voor mijn bmw e90. En het eerste wat me opviel is dat het stuur een stuk lichter was. Daarnaast plakt deze band enorm goed op de weg en heb ik nog geen piepende band gehoord. Ook op nat wegdek goed grip. Daarnaast heb ik een band ontvangen met een dot code 1624 dat betekend dat de band 3 weken oud was. 100% nieuwe band dus! Bedankt bandenconcurent daarvoor! Zeer tevreden en zou ze zo weer halen

Goede duidelijke site

Zeer simpel om je juiste banden te vinden !

Snel en gemakkelijk

Zojuist voor de eerste keer besteld op deze site. De site is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Geeft goede weergave van de producten en de keuze is enorm. Fijn dat alles tot nu toe soepel en snel verloopt. Ik ga ervanuit dat de vervolgstappen zoals leveren en montage net zo goed verlopen. Daarnaast heeft deze prijs ook lagere prijzen als andere aanbieders en gratis bezorging. Zoek je nog nieuwe banden dan zeg ik ga naar Banden concurrent!

Goed overzicht en snel besteld

Via een collega werd ik op Bandenconcurrent gewezen. Je hebt er goed overzicht van de beschikbare banden, scherpe tarieven en je kunt ook meteen een montagebedrijf kiezen. Werkt perfect!

Snelle levering goede kwaliteit en goede prijs

Snelle levering goede kwaliteit en goede prijs

"Uitstekende banden met superieure prestaties!"

Als gepassioneerde bestuurder hecht ik enorm veel belang aan de kwaliteit en prestaties van mijn banden. Na jarenlang verschillende merken en modellen te hebben geprobeerd, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Banden Concurrent mijn absolute favoriet is. Deze banden verdienen zonder twijfel een glansrijke vijfsterrenreview. Ten eerste wil ik het hebben over de indrukwekkende grip van deze banden. Ongeacht of ik op droge of natte wegen rijd, ze bieden altijd een buitengewone grip en stabiliteit. Dit geeft me het vertrouwen om met volle snelheid te rijden, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. Wat ook opvalt, is het minimaliseren van het geluid. Niets is zo vervelend als een constante zoemende geluid van je banden tijdens het rijden. Met Banden Concurrent is dit echter geen probleem. Ze zijn ontworpen om het geluid tot een minimum te beperken, waardoor mijn rijervaring comfortabeler en aangenamer wordt. Daarnaast ben ik onder de indruk van de duurzaamheid van deze banden. In vergelijking met andere merken gaan ze aanzienlijk langer mee, wat zich vertaalt in minder frequente vervangingen en kostenbesparingen op de lange termijn. Dit alleen al maakt ze het geld meer dan waard. Last but not least, de prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard. Ondanks de superieure prestaties en duurzaamheid zijn de banden van Banden Concurrent verrassend betaalbaar. Dit maakt ze een must-have voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsbanden zonder de bank te breken. Al met al kan ik Banden Concurrent ten zeerste aanbevelen aan alle autobezitters die op zoek zijn naar banden van topkwaliteit. Met hun uitstekende grip, stille werking, duurzaamheid en betaalbaarheid, bieden ze alles wat je nodig hebt voor een veilige en plezierige rijervaring. Vijf sterren verdiend en meer!

Duidelijke website met scherpe prijzen

Duidelijke website, scherpen prijzen en snelle afhandeling

goede kwaliteit voor een mooie prijs

makkelijk bestellen op de site, goede kwaliteit, snelle levering

Makkelijk bestellen en duidelijk overzicht

Ruime keus voor een prima prijs

In een ruime keuze van banden heel makkelijk de juiste gevonden voor een goede prijs. Makkelijk en snel besteld.

in een zeer korte periode de juiste band voor de perfecte prijs!

Na het horen dat ik 4 nieuwe banden moest voor de APK storten mijn wereld in. ik wist me geen uit weg meer. slapeloze nachten met ernstige nachtmerries.... EN TOEN.... daar was BandenConcurrent.nl. Met deze top werkende website heb ik in no-time de perfecte. band gevonden voor mij bolide. Voor een eerlijke en betaalbare prijs! Ik zie mezelf al weer vrolijk en fijn genieten met de wind in mijn haren en 4 NIEUWE banden van BandenConcurrent.nl. !!!! BESTEL JE BANDEN DAAR NUUUUUUUUUUU!

Heel makkelijk zelf je banden regelen !

Ik heb t top ervaren en t is super simpel

Bestelling helaas op verkeerde adres bezorgd.

Prijs is goed, communicatie is goed. Alleen logistiek ging het niet helemaal lekker.

Snelle levering, goede prijs, goede banden

Ik ben erg tevreden, soepele levering, goede prijs voor goede banden!

goede service en een goede kwaliteit

ik zou iedereen aanraden bij Kiyo te bestellen vanwege de goede kwaliteit, en een goede service

top bedrijf

vlotte levering