Uitgebreid assortiment Niet duur en altijd snel leverbaar

is mijn eerste keer dat ik bestel

heb nog geen ervaring

Duidelijk en snel

Duidelijke en eerlijke prijs verhouding

Goed geregeld alleen geen ventielen nodig

Er zijn me ventielen verkocht die ik niet kon gebruiken omdat ik ventielen met een sensor heb. Heb ik een mail naar jullie gestuurd maar geen reactie op gekregen helaas

Heel duidelijk, snel en goedkoop

Het was heel duidelijk, snel en goedkoop en de garage kon ik dicht in de buurt vinden.

Goede en snelle levering.

Heb nu al vaker hier banden besteld en dat zal ik blijven doen. Goede service en snelle levering.

Overzichtelijk site

Ga hier vaker wat bestellen

Snelle levering, montage uitstekend.

Duidelijke bestellijst. Prijs prima. Montagebedrijf "Garage Ben" in De Meern komt afspraak na.

Orima band goede levering.

Duidelijk

Dit is voor het eerst dat ik op deze wijze banden bestel. Ging me makkelijk af en een afspraak maken was ook geen probleem

Prima prijs en makkelijk online te regelen

Je kunt online prima sorteren welke band je wilt kopen en vergelijken op allerlei onderdelen. Prijs is veel goedkoper dan in mijn eigen garage en ik hoef alleen even op en neer te rijden naar de andere garage die de banden monteert.

Snel en super gemakkelijk te bestellen

Hoe makkelijk kun je het hebben, banden online bestellen en gestuurd naar de garage naar keuze

Goede prijs, goeie service, snelle aflevering

Snel en goedkoop

Ik bestel altijd mijn banden bij banden concurrent.

Makkelijk te bestellen

Prima banden voor een goede prijs!

Scherp geprijsd en makkelijk te bestellen!

Scherpe prijzen , snel geleverd en makkelijk met het bestellen! Zo makkelijk kan het zijn!

Fantastische service en snel

Makkelijk en snel banden bestellen en laten monteren.

Het bestellen bij bandenconcurrent is bij mij al jaren goed gegaan

Ik heb nog nooit hoeven te bellen in al die jaren dat ik banden bij hun bestel. Zo zie je maar, als je je werk goed blijft doen komen de klanten vanzelf terug. Top jongens blijf zo doorgaan. Mandy Oudebildtzijl

Simpel en snel besteld

Garage had mijn banden maat niet, gelukkig hier wel. Heb snel kunnen bestellen.

Snel en makkelijk met goede deals!!

Goede en duidelijk site bestel al jaren, snel geleverd en goede deals.

Fijne webshop

Snel besteld en geleverd Duidelijke informatie

Koop m,n banden altijd hier

Makkelijk navigeren op deze site, dus hier gekocht.

Groot assortiment, scherpe prijs, snel geregeld

Had laatst een stoepje over het hoofd gezien ... scheur in de zijkant van mn achterband. Niet lek, maar geen veilig gevoel. Dus op internet op zoek naar 2 vervangende banden (zelfde type als voor). Snel gevonden, scherpe prijs, snelle levering + suggestie voor een montage partner. Zo geregeld, snel weer veilig op weg.

snel en overzichtelijk, zelfs voor de moderne traditionele vrouw

Alle taboes omarmend. De meeste mannen weten meer van auto's. Ik als vrouw kan alles leren, daarbij is informatie belangrijk. De bandenconcurrent geeft de informatie die nodig is om de juiste keuze te maken. Samen met een helder en logische opzet van de website is het makkelijk. Voor een ieder een aanrader dus.

Duidelijke site met goede aanbiedingen

Duidelijke informatie en ruime keuze aan banden. Levering is snel, goed advies over ventielen. Precies het aanbod dat ik nodig heb.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA