Gemakkelijke website en snel besteld

Het was erg gemakkelijk bestellen en er staat een duidelijke beschrijving bij de banden, extra pluspunt is dat er via Klarna te bestellen is.

Makkelijk met montage partners erbij

Erg super dat je direct een montage partner in de buurt erbij kan uitzoeken. Scheelt je weer moeite.

Good type off tyres

Overzichtelijke website en service met een montage partner in de buurt

Goede prijs en overzichtelijke uitleg over het type band met alle aspecten omschreven. En gemakkelijk een montage partner uit te zoeken in de buurt en direct afgehandeld door niet achteraf de montage te betalen.

Prijstechnisch Goed

Qua prijs kan mijn garage er niet tegenop,maar het is de eerste keer dat ik bij jullie bestel dus de rest is nog afwachten.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Na veel zoeken hier de banden besteld.

Snel en duidelijk

Bestellen ging snel en duidelijk overzicht

Duidelijk en scherpe prijzen

Bij Bandenconcurrent al vaker banden besteld en altijd scherpe prijzen voor de banden en het staat duidelijk beschreven wat de specificaties zijn van de band. Of het gaat om nieuwe banden of bijvoorbeeld Demo banden. Elke keer als ik banden nodig heb bestel ik hier!

Altijd een goede prijs, en ruime keuze aan banden

Ook deze keer weer 2 banden besteld, goede prijs, ruime keuze. Tot de volgende keer

Snel, makkelijk geregeld en heel overzichtelijk!

Snel, makkelijk geregeld en een duidelijke website!

BandenConcurrent heeft geen Concurrent, gewoon de nr.1

goede site alles heel duidelijk, snelle levering en goed en de prijs ook is prima

Altijd goede banden voor een hgode prijs.

Altijd ruime keuze uit goede banden en voor een goede prijs . Meedere betaal mogelijkheden en snel geleverd bij je thuis .

Beste prijzen, prima service

Bandenconcurrent heeft de beste prijzen op het internet. In het verleden al vaker banden besteld, werden op tijd geleverd zonder problemen.

Prijzen betaalbaar, overzichtelijk

Heb gekozen voor de bandenconcurrent omdat het betaalbare prijzen zijn en een overzichtelijke website.

super snel

betrouwbare partner!

Makkelijk de juiste band te vind!

De website is zeer makkelijk in gebruik en de all season banden hebben een mooie scherpe prijs!

Goed werkende site

Goede site duidelijk en snel waar je wezen wilde. Prijs is goed en montage partner makkelijk toe te voegen.

Go to Tyre shop

I have done a lot of research around buying my winter/summer tyres.. and found BandenConcurrent to be having the best deal. Lot of options to choose from and quick delivery.

Veel en voordelig

Ik ben zzp taxichauffeur en rij ongeveer een ton per jaar dus is het wel fijn dat ik even snel een paar banden kan kopen die ik dan ook zonder zorgen bij mijn garage kan laten bezorgen.

Sterk banden

Populaire banden, rijden heel goed, ik raad je aan

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader!

Top Bedrijf

Nu 3e keer set band besteld, overzichtelijk website veel keuze en meestaal voordelig ook.

Gemakkelijk

Nieuwe banden besteld. Vele male goedkoper dan bij een garage.

Snelle bestelling

makkelijke site met genoeg info met goede prijs kwaliteit verhouding. even nog bekijken of de datum (DOT)van de banden oke zijn bij levering. maar ga ervan uit dat dat goed komt.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA