Een eerlijke prijs voor mijn banden

Geweldig om een eerlijke prijs voor de banden te betalen en deze direct bij mijn lokale garagist te kunnen laten afleveren.

Snel en makkelijk banden bestellen voor een juiste prijs

Gebruikersvriendelijk website met echt concurrerende prijzen

dank je voor de service is goed zo

snel

accuraat

Goede ervaringen!

Site is overzichtelijk goede prijzen en altijd snelle levering!

Super goede website

De website is super makkelijk te vinden, is supersnel en het aanbod is heel duidelijk. Het aanbod is heel goed en het is gemakkelijk om een keuze te maken.

Voor mijn de eerst keer

Het is mijn goed bevallen .ik zou iedereen aan rader. Groetjes Cis

Makkelijk

Goedkoop en snel geregeld. Montage dichtbij.

Goede prijs

Goede website. Thuisbezorgd.

Fijne site en overzichtelijk

Snel en zonder problemen

Nog niet, net besteld

Waren de goedkoopste prijs kwaliteit

De juiste banden snel kunnen vinden en bestellen.

Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk een set banden besteld binnen een paar minuten. Precies wat ik nodig had.

altijd goede prijs en snelle levering

snelle levering en een goede prijs. en de spookverhalen dat ze oude banden zouden versturen is absoluut niet waar!! altijd banden mogen ontvangen met een recente productie datum.

Easy and quick to shop

Very nice experience with previous orders and, reliable partners to mount your tires. I really recommend it!

Netjes en optijd geleverd

Netjes en optijd geleverd

Top service !

Goeie prijs top service

Snel, en veel betere prijzen.

Dit jaar twijfelde ik om van zomerbanden naar all season banden te gaan. Ik kijk altijd naar A merken, en mij viel al snel op dat Bandenconcurrent zeer scherpe prijzen hanteert. Dat waar de concurrentie je soms wel 30 euro meer per dezelfde band laat betalen. De website is duidelijk, de afspraken worden snel gemaakt. Al met al heel tevreden

Goed snel fijn

Goed geregeld

Makkelijk zoeken

Je kan heel gericht zoeken en dan nog is het aanbod groot genoeg om te vergelijken naar welke band je zoekt. De prijzen vergeleken met een aantal andere sites maar hier was toch echt de scherpste prijs.

Handige website snelle service

Al eerder banden besteld. Snelle levering tegen een goede prijs. Heel tevreden

Zeer goed geprijsd ten opzichte van de concurrentie.

Goede prijzen ten opzichte van de concurrentie.

Behoorlijk goede info.

Tijdens het bestellen is veel info te vinden in de gegeven informatie. Echter moest ik (in dit geval de term MO-S) opzoeken elders op internet, omdat de site hiervan geen verklaring gaf. Verder prima.

1e keer

afwachten