Overzichtelijk banden kiezen

Overzichtelijke site waarbij je makkelijk de specs van de banden kunt zien. Ook snel en makkelijk bestellen en betalen!

Makkelijk en snelle website.

Ik was opzoek naar goede banden en voor ik het wist had ik ze gevonden. Het was heel makkelijk om de goede banden uit te zoeken en de website werkt goed naar behoren. Je betaalt je ook niet scheel!

Al jaren een tevreden klant !

Met verschillende auto’s al jaren prima ervaringen met de bandenconcurrent!

Juiste begeleiding leidt tot de beste band

Ik heb dankzij een overzichtelijke site een goede keuze kunnen maken

Soepel, snel en compleet

Snel besteld.

Zojuist mijn bestelling gedaan. Meer ervaring heb ik nog niet. Site werkt prima

Super makkelijk uitzoeken

Super snel en de juiste keuzes om de banden uit te zoeken, gelijk montage. Alle opties om te betalen.

goede servies en snelle aflevering

banden bestellt, binnen vier dagen in huis ondanks de feestdagen SUPPER

Heel eenvoudig.

Duidelijk, Snel, Eenvoudig, Geen gedoe en ruime keuze!

Vooral gunstig dat je meteen betaald voor de montage

Online banden kopen blijft een beetje eng. Het prijsverschil was echter zo groot dat we toch hiervoor gekozen hebben. Bij de meeste online shops moet je nog bij het bedrijf wat de banden er op gaat leggen los betalen voor de montage. Bij jullie weet ik meteen waar ik echt aan toe ben, wel zo fijn! Keuze is er volop en de prijs is gunstiger dan bij de bekende bandenspecialisten (inclusief montage). Laat staan dat je de banden aanschaft bij je merkdealer waar je weinig keuze hebt en nog meer betaald.

Gewoon goed geregeld,

Ging allemaal goed en makkelijk. Ook het montagepunt nam kontakt met me op. Heb de velgen er naartoe gebracht en een paar dagen laten heb ik ze weer opgehaald met de nieuwe banden. Top

goede banden, snelle levering

Bestel altijd zowel winter- als zomerbanden bij de Bandenconcurrent want het gaat makkelijk, goede prijzen en snel geleverd.

Goed geregeld

In 3 muisklikken bestellen, en binnen 3 werkdagen in huis!

makkelijk aankopen/betalen

dit is een beoordeling van het aankoopproces, 1 minuut na het overmaken van het totaalbedrag ik heb 4 autobanden gekocht en meteen het monteren erbij afgerekend

Bestelen volgende week in huis lekker. Makkelijk

Bestelen en klaar volgende. Weeek in huis

duidelijk, snel, en snelle afhandeling

Top bedrijf, maten invoeren van banden klikken en klaar je krijg dan verschillende opties qua prijs en kwaliteit, lekker handig en snel besteld

Goedesevice snelle levering en goeie prijzen

goede snelle levering

Prima verzending

Keurig verpakt

voor de eerste keer goed

is mijn eerste ervaring maar voelt goed

Voor een goede prijs, een kwaliteits band! En de levering verliep ook vlekkeloos.

Ze rijden fijn en goed op de weg

Ze rijden fijn op de weg en glad zeg maar van je voelt niet veel van de hobbels op straat enzovoort

Snelle service. Top website. Duidelijk en eenvoudig kiezen.

De Banden Concurrent. Heeft een prima website, waar ik snel en eenvoudig mijn banden kan kiezen en bestellen. Levering kan aan huis of bij mijn vak garage.

Snel gevonden wat ik zocht.en ruime keuze

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA