Goede levering en advies bijvoorbeeld het vervangen van de ventielen.

De site is duidelijk en overzichtelijk, de levering duurt m.i. Toch wat te lang. 5 dagen. Zou toch sneller moeten kunnen? Begeleiding en advies, tijdens de koop is goed. Vooral gericht op een goede en veilige montage. Zo is geadviseerd ook de ventielen te vervangen. Montage partners zijn snel en gemakkelijk te vinden.

De beste prijs en snel geleverd

Makkelijk besteld op de website en binnen 3 dagen geleverd

Zoeken, kiezen

Erg gemakkelijke site om je keuze te maken, montage "om de hoek" en aantrekkelijk geprijsd

Kwaliteit, strakke service en scherpe prijs

Mijn bestelling van een 17 inch Continental demo zomerband ivm noodzakelijke vervanging van mijn achterband (ik was in een schroef gereden, met grote schade ten gevolg), verliep snel en soepel. Ook bij mijn garage, waar die demo band gratis en snel aangeleverd werd, is de montage (balanceren en uitlijnen) voor een scherp tarief geregeld. Een echte win-win-win situatie!

Goedkoop en makkelijk

Goede website met veel keuze

Snelle sevice

Snelle levering en goede kwaliteit

snel en goed

beste keuze en prima prijzen

Ik heb hier eerder banden besteld, afhandeling is prima, levering snel

Service en gemak!

Uitgebreide keuze en soorten banden, makkelijk te bestellen en ook het kiezen van een montagepartner dicht in de buurt werkt perfect, in 1x dus alles prima kunnen regelen, kortom perfect!

Scherpe prijs, overzichtelijk en makkelijk.

Goed en breed assortiment van banden in verschillende prijs/kwaliteit klasses. Makkelijk de juiste banden te vinden in een goed overzicht. Zoals een afspraak te maken met mogelijke dichtstbijzijnde montagepartners. Puntje van opmerking. Het zou wel fijn zijn om bij het bestellen van de banden. Naar aanleiding van het contact met een montagepartner. Een berichtje te kunnen verzenden over de eventuele gemaakte afspraken of toezeggingen voor het vervangen van de banden.

Duidelijke website en aantrekkelijke prijzen.

Meerdere websites bekeken voor aanschaf van nieuwe banden. Toch hier blijven hangen omdat dit erg duidelijk overzichtelijk was.

simpel en goedkoop

altijd goed

Goede naam en service

Via mijn zwager bij de banden concurrent terecht gekomen, hij was er zeer over te spreken.

Prijs kwaliteit verhouding goed altijd de laagste prijs zeer tevreden

Goedkoop en makkelijk te vinden op de side, en hopelijk snelle levering .

Dit is mijn eerste ervaring met banden concurrent en hopelijk niet mijn laatste, bij snelle levering zal ik banden concurrent zeker aanbevelen bij fam. en vrienden. Mvg Ruud

Uitstekend overzichtelijk

Een goede overzichtelijke site met goede prijzen. Extra makkelujk om de nanden bij garage te laten leveren

Supersimpel

Makkelijk bestellen en een montagepartner vinden in de buurt. Alles meteen geregeld.

Geweldige en betrouwbare service

Al verschillende keren banden besteld , Snel geleverd zonder problemen

Altijd de beste banden

De site is over zichterek.

Toppers

Wederom banden besteld en laten monteren op een van de montage locaties. Voordelig nieuwe banden bestellen en snelle levering en plaatsing. Super fijn bedrijf en nette prijzen, scheelt soms echt paar honderd euro met de reguliere bandenbedrijven.

Snel. Makkelijk. Beter geprijst dan via de garage.

Goeie service

Altijd goede service en snelle levering

Duidelijk en overzichtelijk

Fijne site, duidelijke informatie. Goed te doorzoeken.

makkelijk geregeld inclusief montage

in vijf minuten geregeld en hier in de buurt montage, prima dus!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA