vlotte levering en de juiste maat!

volgende keer bestel ik weer bij jullie

Snel, duidelijk en de beste prijs

Ik kan alleen maar positief zijn over de aankoop van mijn nieuwe banden. De informatie is duidelijk aankoop proces snel, nu hoop ik enkel op snelle levering, maar hier heb ik de volste vertrouwen in!

Ik heb hier al vaker banden gekocht voor een goede prijs en met een snelle levering.

De website is overzichtelijk, duidelijke omschrijving van de banden en een eenvoudige bestelprocedure.

Snel en makkelijk banden te vinden

Kon snel de juiste banden voor de juiste prijs vinden. Ook de optie en waarschuwing voor de ventielen is zeer nuttig vooral voor mensen die het niet weten. Gelukkig gebruikt mijn bandenboer altijd nieuwe ventielen

Snelle bezorging en prima kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met mijn Goodyear banden. Snel bezorgd en een goede prijs. Netjes verpakt en neuw. Mijn eerste bestelling,zeer tevreden. Betalen met Klarna is ook handig (geeft stuk extra vetrouwen).

Hoge kwaliteit voor de beste prijs

Supersnel geregeld en gelijk een keuze van geselecteerde partners om de banden te installeren. De garage vroeg 100 euro per band meer!

Bestel er elke keer

Overzichtelijke website en snelle levering

Perfect!

Geweldig!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Banden net besteld verder nog geen ervaring prijs is goed

Bandenconcurrent: betrouwbaar, snelle levering scherpe prijzen voor topkwaliteit

Ik koop al vele jaren mijn autobanden bij de Bandenconcurrent. Altijd snelle en correcte levering en scherpe prijzen voor top kwaliteit banden. Ik ben dan ook al die jaren een hele tevreden klant.

Snel, betrouwbaar, goed geregeld

Heb een zeer goede ervaring opgedaan en daarom nu weer banden besteld

makkelijk en snel bestellen

bestelling ging snel en makkelijk

Zeer goede ervaringen

verschillende keren al banden gekocht bij deze firma zowel voor mijn dochter als voor mijzelf, en nu voor mijn schoonouders. Goede kwaliteit voor de prijs en zeer snelle levering. Geweldige aanrader voor een ieder die niet gelijk een hoofdprijs wil betalen bij een garage.

Super goedkoop

Snel en gemakkelijk en goedkoop.

Snel en goed

Ik heb eerder banden (met een recente DOT) bij Bandenconcurrent besteld. En ga ervan uit dat het ook deze keer weer top geregeld gaat worden.

top service

al vaker besteld snelle levering super prijzen kan ik echt aanbevelen

1ste keer besteld, leuke ervaring

1ste keer besteld via deze site. Op de website staan duidelijke informatie. Het bestellen zelf gaat makkelijke met diverse betaalmogelijkheden. Bandenconcurrent.nl is ook goed betaalbaar vergeleken met de concurrenten. Volgende keer raadpleeg ik weer deze site voor mijn autobanden.

Snel makkelijk transparant!

Makkelijk en snel.

Duidelijke site en prima zoekuctie

Prima en duidelijke zoek functie. Erg groot assortiment. Montagepartner dicht in de buurt.

Goede

Al paar keer bestelling gedaan, leveren snel en netjes

Makkelijk bestellen en goede prijs

De site is overzichtelijk en veel montagepartners.

Goede info per telefoon uiterst vriendelijke medewerker

Prijs is goed

Gekozen vanwege de prijs ,levering moet nog volgen

Top service en prijs

Overzichtelijke site, laagste prijs en snelle levering

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA