Topservice

Duidelijke communicatie + Top service niks op aan te merken Klantvriendelijk > vakkundig geholpen > klant is koning

kind kan de was doen!

heel eenvoudig, heel snel, heel makkelijk. dit zou iedereen eens moeten proberen....jong, oud, bejaard....pas geboren...het kan allemaal en iedereen zou dit moeten kunnen HAHAHAHA, nu wachten op de banden en voila...weer veilig de weg op. bandenconcurrent....JA een concurrent...NEE

Zeer tevreden na meerdere bestellingen

Ik bestel al jaren voor verschillende auto's banden bij bandenconcurrent.nl en ben altijd zeer tevreden.

Overzichtelijk, eerlijk

Eerder besteld, altijd tevreden

De bandenwinkel!

Sinds jaren bestel ik al mijn banden bij bandenconcurrent. Snel, overzichtelijk en goed geprijst. Eventueel selecteer ik een van de banden-montage partners in de beurt om daar de banden te laten bezorgen en te monteren. Super handig!

Top! Snel besteld, snel gemonteerd

Perfecte website, met een extreem eenvoudige bestelmogelijkheid. Snelle koppeling met een montagepartner in de buurt!

Eerdere aankopen prima verlopen.

Komt afspraken na

top bedrijf

Alles was netjes behandeld. Product info was duidelijk, scherpe prijzen. Netjes op tijd aangeleverd.

goede service en snelle levering.

Ik bestel mijn banden altijd via BandenConcurrent.nl vanwege de goede service en snelle levering.

Fijne site en goed telefonisch te bereiken

Makkelijk de juiste banden gevonden. Met vragen over mijn betaling hebben ze mijn telefonisch goed geholpen

Zeer eenvoudig en top prijs.

Makkelijk te bestellen en top dat er demo banden beschikbaar zijn en deze ook makkelijk te vinden zijn.

Super.

Goedkoop en goed

Alles ging goed!

Uitstekende service!

Goedkope banden van goede kwaliteit. Snelle service!

Overzichtelijk

De site is overzichtelijk en montage is makkelijk en snel te regelen. Alles voor een goede prijs en montage lekker dichtbij.

Snel makkelijk en de goedkoopste

Eerste keer banden besteld maar ben zeer tevreden! Volgende keer altijd hier bestellen!

Snelle en goed service

Ik heb goede ervaringen met jullie bedrijf.

Nette prijzen, snelle levering

2 banden is maat 205/55R16 van Kumho voor samen nog geen 105 euro thuis geleverd.

Goede banden voor een prima prijs

4 Michelin’s pilot sport 5 aangeschaft en laat ze monteren door een montage partner. Prima prijs voor een goede band

Goede klantenservice

Banden besteld bij BandenConcurrent.nl, erg tevreden met de snelle levering en de klantenservice.

Goeie service. Top

Makkelijk en snel

Makkelijk de banden naar wens kunnen zoeken en de juiste maat kunnen kiezen.

Op voorraad

Goed geregeld

Volgens afspraak Banden geleverd

Snel, duidelijk en goed geregeld

Het is overzichtelijk en je kan gelijk een garage erbij kiezen. Niks achteraf betalen, maar alles in 1x. Top

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA