Ik had verwacht dat mijn banden donderdag zou komen maar op woensdag een dag eerder dop en nog een stuk goedkoper

Helemaal top

Mooie banden voor een super goeie prijs, snel geleverd

Goede prijs banden

Makkelijk geregeld, nu hoop ik dat montage ook vlot kan

makkelijk

snel safe en simpel bestellen

Elke bestelling voldeed aan verwachting

Ik bestel geregeld banden bijdehand bandenconcurent, de prijs is altijd scherp en de afspraken worden nagekomen. Een echte aanrader!

tweede bestelling van banden

Snelle zoek methode van goede banden. Ruim aanbod van banden van diverse merken. Snelle betalings-mogelijkheid en toch nog bedenktijd erbij. Makkelijke manier van levering op montage bedrijf die voor correcte montage zorgt. Ben erg tevreden. Een echte aanrader.

super eenvoudig te bestellen

Via mijn buurman die een garage bedrijf heeft op geattendeerd. eenvoudig te bestellen, en wordt thuis of bij monteur afgeleverd.

Ik heb meerdere malen banden besteld, en ze worden snel en goed geleverd

Heel snel gevonden wat ik zocht

Door dat ik heel snel vond wat ik zocht heb ik de bestelling naar tevredenheid gedaan.

De luxe van totaalgemak op maat.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk tot de juiste persoonlijke keuze kunnen komen door eenvoudig online kijken, vergelijken en bestellen.

Fijne website!

Fijne website, alles makkelijk te vinden. Overzichtelijk en snel te bestellen

Perfecte prijs !!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Banden netjes op tijd geleverd inclusief snelle montage.

Gaat zeer gemakkelijk via de website. Banden bestellen en je wordt goed geïnformeerd over de levering. Na ontvangst bij het montagebedrijf een afspraak gemaakt voor montage en klaar. Achteraf betalen aan Bandenconcurrent is zelfs mogelijk.

Goeie banden voor goeie prijs

Duidelijke goede website met veel keus. Mooie banden kunnen scoren voor een goede prijs

Uitstekend.

Prima en overzichtelijke website. Makkelijk te vinden en te vergelijken. Door de montage service bij een goede garage in de buurt is dit goed te doen. Al meerdere keren banden besteld bij ze.

Heel fijn

Voor de derde keer banden besteld en geleverd en zeer tevreden

Betrouwbare bandenpartner

Ik heb bij de Banden Concurrent regelmatig banden besteld voor mijn auto's en aanhangers in alle soorten en maten. Wat ik belangrijk vind is dat het een Nederlands bedrijf is dat je nog normaal kunt bellen als je iets wil weten in tegenstelling tot bijvoorbeeld een aantal buitenlandse aanbieders die gewoon al op de website zeggen dat er geen telefonisch contact mogelijk is, alleen per mail of met een computer. Ik heb net weer 4 banden voor mijn Range Rover besteld dus hopelijk zijn ze er snel. Groeten Paul

Goed en goedkope banden

Word gezorgd voor een garage dichtbij. In jou buurt Ook het bezorgen word geregeld. Waar en welk garage je wilt. Goed geregeld en de prijzen van de banden zijn stukken goedkoper dan bij anderen

Top goede service

Ik heb vaker besteld bij jullie. Omdat het snel simpel en duidelijk is. Ook net alle vragen helpen jullie snel

Supergoede ervaring

Al meerdere keren als particulier banden besteld via BandenConcurrent.nl Altijd levering op tijd in volgens bestelling.

prima geregeld, makkelijk te bestellen!

heel makkelijk om nieuwe banden te bestellen. Duidelijk en overzichtelijk, volgende keer doe ik het weer zo!

Simply lovely

Lekker en makkelijke webshop, banden worden zeer snel geleverd. Zodat ik weer als en raket de weg op kan!!

Snelle duidelijke site

Verkeerde banden besteld, kan eenvoudig worden opgelost. Oude worden teruggehaald. En nieuwe bezorgd. Kosten gelukkig beheersbaar.

lage prijs, snelle levering, prima montagepartner

Status levering goed inzichtelijk. Ik zal bij hen vaker aankopen doen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA