Wederom geweldige service en top banden voor mooie prijs

De voorkeur die aangegeven werd op de website opgevolgd en geen spijt. Weer een goede ervaring bij deze aanbieder!

Handige website en goede service

Perfect geregeld

Snel makkelijk goed

Pro

Het duurt Soms te lang dat ze geleverd worden.

Gemakkelijk en duidelijk bestellen

Ik heb twee banden vreters (ligt denk ik meer aan mijn rechtervoet), maar dan is het fijn als je gemakkelijk je banden kan bestellen. Ik het doe-het-zelf type en wil dus niet 3 weken wachten tot ik aan de beurt ben bij de dealer, 9 van de 10 keer heb ik mijn banden binnen 3 dagen in huis (afhankelijk van wanneer ik ze bestel natuurlijk). Zo kan ik er gelijk mee aan de slag.

Perfect service fijne website

Altijd goeie kwaliteit

Haal vaker voor mijn bedrijf autobanden via bandenconcurent, altijd scherp geprijsd en snelle levering.

Eenvoudige zoekfunctie. Ruim assortiment en snelle levering

Top mannen

De banden zijn nog niet op de auto gemonteerd maar erbzittennwelndezelfde banden nu erop.Eerder ook bestellingen gedaan en zeer tevreden.Goedkoper dan bij een garage. Tot de volgende keer !!!

Zeer overzichtelijke website plus aanwezige montage partner

Werkt volgens beloofde afspraken! Wat wil je meer!

Ging snel

Veel keus en prima levering

Heel goed assortiment en goede prijs tevens goede levering

makkelijk bestellen zo!

Makkelijk bestellen en scheelt centjes met de concurrent.

Super service en snel geregeld

Goed geregeld

top bedrijf

super snel en makkelijk geregeld. niet alleen goede grip op het wegdek maar ook goede grip op je bestelling

SIMPEL SNEL EN NIET DUUR

SIMPEL OPZOEKEN VEEL KEUZE SNEL VERTROUWT EN NIET DUUR

Heel overzichtelijk

Ik heb met genoegen jullie website bezocht, deze is makkelijk en overzichtelijk voor iedere. Duidelijke omschrijving van het product wat je wil hebben, met alle informatie die erbij hoort echt TOP. Dank jullie wel. Groet Kees

Duidelijke webshop met goede prijzen

Webshop werkt snel, goed en duidelijk en de prijzen zijn zeer competitief.

Nieuwe banden een fluitje van een cent!

Dit is voor mij de 2e set banden die ik hier bestel en hoop dat de ervaring net zo goed is als de vorige keer. Snel geleverd bij de garage en keurig gemonteerd voor een hele mooie prijs!

Snel en makkelijk banden bestellen

Snel en makkelijk banden bestellen voor een betaalbare prijs

Makkelijk en snel online besteld

Fijn dat je banden kan bestellen en meteen wordt doorgeleid naar een montage partner.

Duidelijk, snel en gebruiksvriendelijk

Ik bestel al jaren bij ze en de site werkt altijd goed, snel en gebruiksvriendelijk. Ruime selectie aan merk banden en goede informatie over de band. Tevens snelle levering, keuze om een montage partner te selecteren en je kunt er weer tegenaan!

Altijd veel keuzes voor elk budget, van goedkopere banden tot A merken en kies zelf wat bij je budget past.

Overzichtelijk kiezen en snel en gemakkelijk bestellen!

Met de zoekfilter ben je er zo uit welke banden je het beste kunt nemen. De informatie is overzichtelijk en de prijzen maken je helemaal blij! Bovendien is er altijd wel een montagepartner in je buurt en er komen er nog regelmatig nieuwe bij.

goede service en een goed prijs

Contact liep soepel met het bedrijf en over de prijs valt niks te klagen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA