Ruime keus en snelle levering

overzichtelijk website

Tot nu toe pr4ima

De door mij gezochte banden uit voorraad leverbaar voor een prima prijs.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel met een prima prijs kwaliteit verhouding

Overzichtelijk en voordelig

Heb al vaker zaken gedaan met bandenConcurent en vindt ze voordelig en goede ruime keuze aan banden. Ze hebben een overzichtelijke site waar je je keuze snel kan maken.

Prima prijs en snelle levering

voor Evoque ook banden gescoord, nu weer voor de Taycan. gaat prima!

2 keer makkelijk banden besteld

Banden bestellen is super eenvoudig en de prijs is goed. Vragen worden meteen beantwoord.

Prima ervaring

Na goede berichten van een ander, ook besteld

zeer scherp geprijsd en snelle levering

goede prijsstelling en snelle levering

Handige en overzichtelijke site!

Goede ervaring. Het is makkelijk om via deze site de juiste banden te bestellen! Scherpe prijzen!

top

snelle levering ,en een mooie prijs. wat wil je nog meer .

Keurige snelle levering

Vrijdag besteld en maandag al binnen . Super !!! Helaas zaten de bijbestelde ventielen er niet bij maar dat zal vast wel goedkomen.

simpel zoeken en bestellen.

zoals boven omschreven simpel zoeken en bestellen. Heb al meerdere banden gekocht via BandenConcurent en altijd netjes thuis bezorgd en op tijd. blijf klant bij jullie. ga zo door.

Snel en voordelig

Levering van de vorige 2 banden super snel en netjes bezorgd deze waren voor de voorzijde dus nu weer 2 besteld voor de achterwielen.

Zeer positief

Al meerdere keren banden besteld. Altijd zeer positieve ervaring. Goede service, aantrekkelijke prijzen en deskundige helpdesk.

Snel besteld

Veel keus, niet duur

Uitstekende website voor het kiezen en bestellen van de juiste band!

Door het aangeven van de bandtype met de bandenmaat worden verschillende bandenmerken aangegeven. Door de bandeninformatie te vergelijken heb ik een keuze gemaakt die het beste voor mijn auto en mijn portemonnee past.

Goede banden, snelle levering

Goede banden, snelle levering

prima keuze

Vissende keer weer!

snel geregeld tegen een scherpe prijs

mooie prijs voor de band en een montage bedrijf in de buurt

snel geregeld en duidelijk

ik heb geen kennis van automaterialen maar ik heb toch snel de juiste band gevonden die geschikt is voor mijn auto en het wordt snel geleverd en ik vind het fijn dat je achteraf kan betalen top service

Makkelijk

Breed assortiment

Heel duidelijke website

Eerlijk en vertrouwd en zeer concurrerende website, gewoon weg top.

Duidelijke website en je wordt goed geholpen.

Ik had de verkeerde maat besteld en ik kon ze meteen ruilen.

Uitstekend!

Fantastisch!

Op Bandenconcurrent nu meerdere keren banden aangeschaft voor mijn auto, een goede prijs-kwaliteit verhouding, snel afgehandeld en snel ontvangen! Aanrader!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA