Top wesite

Producten makkelijk vindbaar met goede prijzen!

Altijd goed

Heel tevreden

Goed geholpen

Prima in orde.

Volgende keer moet ik een nieuw adres hebben voor het monteren en ballanceren. Hebben jullie daar geen adressen voor.

Als alles ook goed gaat is het een top plek om banden te kopen

Als alles ook goed gaat is het een top plek om banden te kopen

Top en Klantvriendelijk

Top en Klantvriendelijk, snel geregeld

Vanuit je stoel bestellen zonder gedoe

Goed werkende website Eenvoudig bestellen en betalen Concurrerende prijzen!

Snel leverbaar, makkelijk te bestellen.

Duidelijke website. Bestellen gaat makkelijk.

super simpel bestellen

Eerdere ervaring met dit bedrijf. Snelle service gemak. Goede kwaliteit en prijs. Zeer tevreden

Snelle service beste prijs online

Snelle service beste prijs online

Snel makkelijk en goed!

Heb al een set banden gehad en nu weer besteld, werkt prima en prijs kwaliteit is ook goed

Snelle levering!!!

Geen gezeur. En optijd

Snel, eenvoudig

Snelle en handige site. Ideaal met koppeling naar montagepartner!

Veel keuze en prima prijzen

Gemakkelijk bestellen en een ruime keuze in merken en prijzen. Snelle levering.

Top en betaalbaar

de gemakkelijkste manier om banden te vervangen

Zeer vriendelijk en overzichtelijk systeem, zelfs voor personen die er niet erg handig in zijn . Klant vriendelijk en prijstechnisch ook zeer goed ,. Ga zo door .

Goede, snelle service

Heel overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Groot assortiment en top prijzen

Door vrienden deze site aangeraden. Makkelijk de juiste banden kunnen vinden. Fijne informatie over de banden. Net een nieuwe auto gekocht. En daarvoor een mooie set velgen gekocht. Via hier de juiste banden kunnen bestellen. Zou geweldig zijn, om in deze dure maand, het bedrag terug te kunnen winnen! Top service, ga zo door en ik kom zeker terug Mvg, Quinten

Duidelijk, en snel

Zou nog een kenteken check bijgevoegd kunnen worden.

Makkelijk, goed en snel!

Ik kon alles heel makkelijk sorteren, het stond overal heel duidelijk. Voor iemand zonder ervaring, geen stress om dingen te vinden.

Goed overzicht en zoekfuncties

Makkelijk bestellen en snelle ondersteuning bij vragen

Goede omschrijving op de site

Ik heb onder mijn Hyundai Tucson al jaren Hankook banden. Mijn garage kon de banden die ik wilde hebben niet leveren. Dan maar online zoeken en zo op deze site gekomen. Banden zijn nog goedkoper dan ik dacht. Mijn garage wil ze voor mij er om leggen. Ik blij en hij verdiend er ook nog wat aan.

Zeer makkelijke website. Goed overzicht en de keuze is zo gemaakt. goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Makkelijk en snel

De site is makkelijk en overzichtelijk Voor ieder wat wils en dat is heel belangrijk! Helemaal top

Hele goeie ervaring met bedrijf en zeer goeie prijzen vergeleken met andere aanbieders

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA