Geweldige prijs voor dezelfde banden

Na een vervelende ervaring met mijn garage ben ik naar deze concurrent gegaan voor de beste prijs voor mijn nieuwe banden!

goede banden

Vlotte levering en goede kwaliteit prijs verhouding

zeer te veerden

vandaag bestelt overmorgen bezorgt

Overzichtelijke site, snel besteld en vlot geleverd. Mooie prijs

De bestelling ging erg vlot en de levering zal spoedig plaatsvinden. Ten opzichte van concurrenten een hele scherpe prijs.

Nog geen ervaring

Makkelijk te bestellen

super handig en steun voor lokale montage bedrijven

In 1 keer ruime keuze, concurrerende prijzen gecombineerd met lokale montage.

Gezocht op de goedkoopste, en alles eenvoudig snel geregeld

Gezocht op de goedkoopste vandaar, en alles snel en eenvoudig geregeld.

Overzichtelijke site, snel besteld en geleverd

Prima site. Bestelling was snel gedaan, en ook de levering was zoals aangegeven.

Overzichtelijk en goede prijs

Goed overzicht van alle banden tegen een goede prijs. Thuis bezorgen, bij garage of bij een aangesloten montage punt maakt de keuze ook erg makkelijk. Fijne website en zeker aan te raden.

Snelle service voor een goede prijs

Makkelijk en overzichtelijk snelle levering en montage bij montage partner

Perfecte service

Eerste x dat ik bij jullie bestel en de website ziet er overzichtelijk uit top service

Makkelijk te navigeren door de website. Aantrekkelijke prijs en je kunt ook nog eens met Klarna betalen. Niets te klagen.

Snel en netjes bezorgd

Goede en snelle service

Goede en snelle service, goede prijs/ kwaliteitsverhouding en ruime keus. Je kunt de banden bij je montagepartner laten bezorgen.

Makkelijk

betrouwbaar en verse banden met een heel recent dot code

snel en duidelijke makkelijke bestelling,tevends de goedkoopste,

Goed prijs en kwalitet!

Goed, ook erg makkelijk om alles in 1 keer te kunnen regelen

Twee jaar geleden voor het eerst van deze "constructie" gebruik gemaakt door zelf gekozen banden bij een garage te laten monteren en dat beviel me goed. Voorheen was ik afhankelijk van wat mijn garage voor mij bestelde en had ik dus weinig keus.

Super gemakkelijk en zeer voordelig

Ik moet zeggen dat de prijsverschillen van de banden voor mijn Porsche erg verschillen bij de diverse aanbieders. Hier is het voordelig en een erg vriendelijke website om ook montagepartners te kiezen.

super prijs en service

Snel en correct!

Zeer gemakkelijk en snel

Heb altijd goede ervaringen gehad bij Bandenconcurrent.nl. De prijzen zijn voordelig en je bestelt de banden snel en eenvoudig. Binnen no-time krijg je precies wat je zoekt. Banden zijn op kwaliteit en het monteren is zo gebeurd. Ben een blije klant!

Snelle en goeie service

Als ik banden nodig heb bestel ik deze altijd bij banden concurrent. Als ik de banden bestel heb ik ze 9 van de 10 keer de zelfde week nog in huis. Verder nog nooit problemen gehad. En mocht er iets mee zijn kan je altijd contact op nemen en krijg je de goeie service die een klant ook verdient

Bestel hier vaker banden, prima service!

Bijzonder concurrerende prijzen.

Eerder al een complete set banden gekocht en deze werden snel en correct geleverd.

Goede prijs en snelle levering.

Duidelijke en Overzichtelijke website om een juiste keuze maken tussen de verschillende merken.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA