Goedkoopste , goede kwaliteit.

Diverse keren banden besteld altijd concurrerende prijzen. Vlotte levering

Snelle en goede levering. Mooie prijs voor goede banden

top

makkelijke site duidelijk en snel geregeld

makkelijke bestellen

Makkelijk bestellen en we hebben al eerder de banden hier gehaald. Proces is makkelijk en snel. Overall tevreden

Makkelijk en duidelijk

De site werkt goed en is duidelijk

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Duidelijk en doelgericht kunnen vinden

Door een aantal filters toe te passen had ik in 1 minuut de gewenste banden kunnen vinden!

Soepele service

Alles goed, snel afleveren van banden bij montage adres. Nuttige info op site

Top bedrijf

Top bedrijf

Snel

Had een vraag van hen en werd snel eb duidelijk beantwoord

Snelle levering scherpe prijs

Snelle levering scherpe prijs.

Super Banden

Super banden en snel bezorgen Gr.Piotrek

Erg klantvriendelijke site, selectie en bestelling verliep uiterst soepel

Na wat selectie mogelijke heden geselecteerd te hebben kwam ik bij mijn keuze uit. De prijs die ik kreeg voor 2 Goodyear Vector 4Seasons was ook nog eens de beste. Alle overige banden sites die ik raadpleegde gaven een duurder prijs met vaak ook nog een langere levertijd! Ik ben uiterst tevreden en zal zeker in de toekomst wederom mijn banden bij de BandenConcurrent bestellen.

Goede prijs en snelle levering.

De beste prijs en de volgende dag in huis. Erg tevreden!

Nette prijs snelle levering

Goede prijs kwaliteit

Super !!!!!!!!! Ik zeg doen!

Het scheelt heel veel met andere banden zaken . Heel makkelijk te bestellen en site is overzichtelijk. Het samen werken met partners is heel fijn en scheelt veel zoekwerk. Prijzen zie je meteen en weet waar je aan toe bent. Volgende keer kies ik hier weer voor, al hoop ik dat dat voorlopig nog niet nodig is

snel en makkelijk

ruime keuze, snelle levering, goede klantenservice Top!

snelle en goede levering

Makkelijker kan het niet

gegevens van de band invoeren, vergelijken en een keuze maken. Makkelijker kan het niet. Binnen een paar dagen geleverd. Wat wil je nog meer.

Gemak

Simpel, duidelijk en een goed prijsklasse.

Scherpe prijs, snelle levering en eenvoudig je montagepartner vinden.

Als je een beetje rondgoogled kom je al snel tot de conclusie dat de bandenconcurrent een groot aanbod heeft tegen scherpe prijzen. Een geduchte concurrent dus. Makkelijk te vinden op de website en eenvoudig je montagepartner kiezen. Het zou mooi zijn als je ook direct een datum kan vastleggen voor de montage. Daarvoor volgen separate afspraken.

Erg goed

Had per ongeluk verkeerde maat banden besteld. nadat ik contact had genomen met Bandenconcurrent, werd het allemaal goed geregeld.

Ik heb nieuwe banden besteld. Het zoeken gaat super makkelijk en het bestellen is zo gedaan. Snelle levering kan niet wachten om ze te monteren op mijn auto!

Super, easy and fast

Super place to buy your banden from. Alot of choices and easy handling

Duidelijk site, veel keus

Goed geholpen met vraag