Goede website, prijs en advies voor montage partner.

Banden makkelijk gevonden op de website. Goede prijs voor kwaliteitsbanden. Je kan direct een montage bedrijf uitkiezen die direct in de prijs wordt meegenomen.

Goede service,kwaliteit en snel geleverd

Vaker hier besteld altijd een snelle service!!!

Prijs is goed ruime keuze en goede service!

goed tevreden

goed en correcte service.

Waren snel binnen

Top bedrijf bedankt voor de snelle service

geweldige service en snel besteld via de website

Ik had nog een vraag over de banden klantenservice gebeld en deze gaven een duidelijk antwoord over de banden. daarna gelijk besteld

Prima geholpen zonder problemen

toch goedkoper dan bij bandenleader.nl

Ik bestel bijna altijd mijn banden bij een concurent. Het blijkt dus toch mogelijk te zijn dat je bij derden goedkoper uit bent. Dit keer kwam het doordat de concurent bezorgkosten per band berekend,waardoor ik nu ruim €20 bespaar.

Banden goed, verzending slecht

Op donderdag besteld, pas op woensdag geleverd. Kies en bestel proces is erg goed, jammer dat ik nog benaderd wordt voor een upsell, maar vooral storend dat de verzending te lang duurde. Donderdag bestellen zou maandag uiterlijk in huis moeten zijn, echter was dit pas woensdag. Zelfs naar herhaaldelijk contact werden deadlines beloofd die niet gehaald werden, wat voor mij als klant weinig vertrouwen heeft gewekt in de afhandeling van mijn bestelling. Wel proberen te verkopen, maar adequaat bij de klant krijgen en communicatie is helaas ondermaats.

Kwalitijd

Goede prijs en banden keuze.

Duidelijke website met goed goede reparatie adviezen.

simpel duidelijk en gelijk raak !!

ik kwam op de site 4 minuten had ik de banden die ik nodig heb en dan binnen 2 dagen in huis is topservice! groet

Makkelijk te bestellen

Ik raad iedereen aan om bij bandenconcurent te kopen

Banden besteld

Heb Demo banden kunnen vinden en kopen voor een scherpe prijs.

Goedkoop en makkelijk nieuwe banden

Op advies van mijn garage hier banden besteld. Goeie merkbanden voor een lage prijs. Ik beveel het meerdere mensen aan die nieuwe banden nodig hebben.

Snel bezorgd, goede prijs

Gewoon top!

Snel en eenvoudig

Deze keuze maak ik al jaren en ik ben altijd tevreden

Snel en goed geholpen

De website was duidelijk snel en bood goede informatie. Ook voor een leek.

Zeer accuraat

Snelle service en vlijmscherpe prijzen

Maar je besteling is noch niet gekomen als ik beld duurt heel lang telefonisch verder alles goed

Keurige service

Banden zelf verkeerd besteld, na contact snel afgestemd ze retour te sturen en nieuwe besteld

Op voorraad tegen goede prijs

Duidelijke site en goed te zien wat de voorraad is tegen een redelijke prijs

Scherpe bandenprijzen

Bij de bandenconcurrent is er veel keuze, scherpe prijzen en een uitstekende service. Er bestaat de mogelijkheid om ze door een partnerbedrijf dichtbij jouw woonadres te laten monteren. Dat laatste is echt superfijn.

Very fast

Efficiënt bestellen. Ik hoop op een snelle levering

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA