Duidelijke en heldere website

Het is makkelijk zoeken en vergelijken met andere sites. Daarnaast is de prijs ook behoorlijk concurrerend met andere aanbieders. Waardoor de keuze makkelijk wordt gemaakt.

Makkelijk en snel besteld !

Ik was op zoek naar e.en merk banden met een goed prijsje. Ik kwam uit bij bandenconcurrent. De site is makkelijk en de bestelling verliep soepel !! Echt een aanrader.

Top leverancier

Snelle levering en makkelijk keuze maken in welke band met bijbehorende specificaties.

Is de eerste keer dat ik bij jullie bestel ben zeer benieuwd

Nog geen ervaring maar ik heb veel over jullie gehoord zeer goede en leuke service hebben

goede service

snelle, probleemloos besteling

Zeer veel keuze in alle soorten en maten

Bestelling liep vlot en makkelijk. Worden bezogd bij mijn garage.

Tevreden.

De bestelling is volgens afspraak afgeleverd!

Top kwaliteit en prijs

Ik bestel al jaren mijn banden hier altijd tevreden en altijd komen ze hun beloftes na zeker bestellen hier

Zeer makelijk goede banden bestellen

Zeer tevreden over verwerking en bezorging

Good

Good price Good website Easy to order

Snel, voordelig en efficiënt

Makkelijk en snel besteld tegen laagst mogelijke prijs bij mij in de buurt!

prima deal en afhandeling van de bestelling

Overzichtelijke en duidelijke site. Geen probleem om zelf banden te bestellen en te laten monteren op deze manier voor een mooie prijs.

Eerder banden besteld

Alles prima afgeleverd

Piekfijn

Nette prijs... snelle bezorging..top

Goede prijs, makkelijk en snel geregeld

Alles prima geregeld, JW banden was top. Jammer dat de banden al bijna 5 jaar geleden geproduceerd zijn, vandaar de 4 sterren.

De bestelling verliep probleemloos

Eerste indruk (bij de bestelling) is goed. Let wel, de levering en montage moeten nog gebeuren, dus daar heb ik nog geen oordeel over.

Vindt het alleen gek dat de zelfde banden duur Zijn dan week daar voor

Ging erg soepel en geen moeite met bestellen

Gewoon makkelijk en snel geleverd ook als er vier dagen ervoor staat zijn ze er vaker eerder binnen

Goede site en mooie prijzen

Goede site en veel keuze ook kun je zelf keuze maken hoe je wil betalen

mijn ervaring is de aanschaf prijs van de banden en de keuze van de banden montage

Prima tot uitstekend

Als oud garageboer nu privé tweemaal banden besteld, goede info en scherpe prijzen. Allmetall niets op aan te merken.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Prijzen erg goed!

Meerdere keren banden besteld bij Bandenconcurrent. Altijd de beste prijs en levert recent geproduceerde banden.

Duidelijkheid, kwaliteit banden en vooral concurrerende prijs

Je ziet wat je koopt. De prijzen zijn scherp. De levering is erg snel.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA