supper

na even gezocht te hebben op het web, ben ik toch hier terecht gekomen en het scheelt een hele hoop geld met de dealer. dealer vraagt een godsvermogen voor de zelfde band. voortaan bestel ik gewoon hier mijn banden

Makkelijk en snel

Goede prijs en makkelijk bestellen.

Ruime keuze/makkelijk bestellen

X

Al jaren de beste prijs en vergelijksite voor banden

Met recht de correcte naam voor de site en door de perfecte zoekmachine opties de juiste band iedere keer zo gevonden. Bestel al jaren bij de bandenconcurent. Dit gezien de banden van de top merken nergens anders goedkoper zijn. (Uitzondering van acties)

Snelle goede service voor de beste prijs!

Wie echte kwaliteit herkent, besteld zijn banden bij de bandenconcurrent!

Nog geen evaring

Banen moeten nog binnen komen maar assortiment is zeer groot

Snel, goedkoop en montage meteen geregeld

Heel veel keus, goede website en een soepel verlopende aankoop :-)

Top banden

Je hoort de banden wel iets

Snelle levering en goedkoop

Snelle levering. Goedkoop en ruime keuze

Hoge voorraad, goede prijzen

Snelle levering, goede prijzen

Perfect service

Groot assortiment, lage prijs, snelle service. Een van de beste online winkels waar u banden kunt kopen.

Mijn ervaring is gewoon prima

Ik had 2x een set van twee dezelfde banden besteld terwijl ik maar 1 set nodig had Er is 1 set retour gegaan, is opgehaald en het geldbedrag is terug gekomen op mijn rekening Goed geregeld !

Prima prijs

Prima website. Snel verwerken.

Makkelijk en snel

Grappig dat je zo makkelijk banden kan kopen - en nog gratis bezorgd ook. Helemaal top.

perfecte service

Ik heb al meerdere malen banden besteld bij Bandenconcurrent en ben zeer tevreden over de levering en kwaliteit van de banden. Kan iedereen aanbevelen bij deze firma.

De site werkt perfect om banden uit te zoeken. bij een snelle vergelijking met andere sites komen veelal alle banden goedkoper uit dan de andere websites

Goed geregeld

Nette afhandeling

Goede prijs, snel geleverd

Volop keus, ook in alternatieve maten. Goede prijs, snelle levering

Snel, eenvoudig en betrouwbaar

Snel banden bestellen, concurrerende prijzen. De band eenvoudig laten bezorgen bij de montagepartner en deze maken een afspraak met je. Alles is al betaald bij de transactie dus heenrijden en banden wisselen. Top!

Levering op tijd

Levering was op tijd zoals afgesproken

Goeie prijs en levering

Al mederen keren banden bestelt en levering is goed altijd

Altijd snelle en nette levering zeer tevreden

Altijd correct en nette levering bestel wel vaker banden en gaat altijd goed en direct. Super tevreden over kwaliteit en afhandeling.

Alles is top geen klachten

Zeer fijne webshop geen klachten.

Goedkoop en top geregeld!

Aangezien ik een vrij grote en dure band onder mijn auto nodig heb, loont het zeker om naar de goedkoopste aanbieder te zoeken. Bij bandenconcurrent.nl waren mijn banden, de Vredestijn Ultrac Satin, 50 euro per stuk goedkoper dan verschillende andere aanbieders. Ook een pluspunt is dat de banden verstuurd worden naar een montagepartner, zodat ik niet zelf met de banden hoef te leuren. Ik weet uit ervaring dat sommige garages moeilijk gaan doen als je banden wilt laten monteren die je niet bij hun hebt gekocht, dus dit lost dat probleem perfect op! Als je nou nog kan mee bestellen dat je de auto meteen uitgelijnd wil hebben zou het helemaal top zijn!

duidelijke website met overzichtelijke informatie

Ik heb diverse leveranciers aanbiedingen bekeken ,maar bij jullie is de informatie helder en duidelijk. Bovendien hebben jullie een scherpe prijsstelling van banden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA