Prima, goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijk, eenvoudig zoeken, geen gedoe.

Duidelijk, handig en snel

Goede en eerlijke prijzen Veel informatie omtrent banden Super om zelf een garage te kiezen

Makkelijk, efficiënt en voordelig

Eenvoudig bestelproces, efficiënt wat betreft levering bij een monteur in mijn buurt en snel met een nieuwe set banden de weg op voor een bedrag waar je ook niet verder voor hoeft te zoeken.

Snel, makkelijk en goedkoop

Wederom prima ervaring met bandenconcurrent.nl. Informatie op de website is helder. Banden zijn goedkoop tov van andere bandenleveranciers. Verder worden bestellingen altijd snel en op tijd geleverd. Aanrader!

Price + responsive

I checked a couple website for same tyres, here I get best price

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Veel en duidelijke informatie op de website. Makkelijk en snel te bestellen.

Goed vergelijken, waardoor juiste keuze.

Door het goed kunnen vergelijken van de banden heb ik voor mijn auto de juiste banden kunnen kiezen. Ondanks dat mijn auto een niet alledaagse maat heeft, maakt het bij bandenconcurrent.nl erg makkelijk om de juiste keuze te maken.

Overzichtelijk en eenvoudig geregeld

Overzichtelijk en eenvoudig geregeld Zelf gemakkelijk uit te zoeken en snel gemonteerd door een partner. top.

Ik vind het betrouwbaar en levering is snel

Betrouwbaar

Prima bestellen en eenvoudig vergelijken

Heel fijn dat ik ze ook bij mijn garage kan laten afleveren

Duidelijke en gemakkelijke site

Zeer gemakkelijk om banden te bestellen. Het ging om winterbanden, bij alle specificaties is een duidelijke uitleg gegeven. Ook een snelle levering!

Perfecte ervaring

Wordt heel vriendelijk en correct behandeld.

Overzichtelijk, vertrouwd, grote keus en snel

De site is een super overzichtelijke site, keuze is enorm en je besteld er snel je banden, meerdere opties voor betaling. Levertijd zeer acceptabel. Echt een dikke duim omhoog

Eerste keer bij jullie besteld.

Nog niet echt een ervaring. Ik heb hier besteld nadat vrienden een goede ervaring hebben gehad. Ik hoop dat ik ook tevreden zal zijn.

Telefonisch vlot en kundig geadviseerd en daarom gelijk de banden besteld.,h

Wat ik al in een zin heb vermeld ,gewoon een bedrijf die goed berijkbaar is voor een kundig advies waarna de bestelling tevens simpel en duidelijk verliep.

Makkelijk besteld

Zeker tevreden met het gehele process. €150 bespaard snel

helemaal best

garage vroeg 80-90 euro per band die ik hier voor 50 heb tuurlijk bestel ik liever bij jullie dan

Snelheid en kwaliteit voor een scherpe prijs

Wie vier nieuwe banden nodig heeft, moet aardig in de buidel tasten. Gelukkig bestaan er bedrijven als BandenConcurrent waar je dezelfde banden hebt als bij de garage maar dan voor een veel scherpere prijs.

Snel te vinden

Via internet duidelijk en snel te vinden, alles wat op voorraad is duidelijk in beeld scherpe prijs, en montage vlak bij te regelen.

Gwoon goed

En ben ik tevreden over mijn bestelling

Service ondermaats! Bij Problemen geen service meer

20-1-2024 banden bestelt. Dat ging erg vlot.. Helaas zijn de verkeerde banden bestelt.. In plaats van All Season banden zijn er Zomerbanden geleverd... Nadat ik een mail heb gestuurd en gebeld.. Belofte gedaan dat dit opgelost ging worden, maar tot op heden blijft het erg stil en zo vlot je het kan bestellen zodra er een probleem is wordt het niet opgelost.. Zou voorzichtig zijn met bestellen bij BC.. Als het goed gaat dan is het prima, zodra er een probleem is wordt het niet vlot opgelost...

Snel besteld

Even alle maten ingevuld, band gekozen en besteld. Nu nog de levering even afwachten

Goede en snelle service

Banden online bestemd. Werden bezorgd bij een autobedrijf en binnen 2 dagen was alles geregeld. Dank!

Goedkoopste voor beste kwaliteit. Dus top!

Tot nu toe de goedkoopste voor goede kwaliteit banden. Bij concurrenten is dezelfde band€ 60 duurder. Vandaar dat ik voor jullie gekozen heb. Duidelijke site ook.

bekende naam

Al jaren een bekend adres. Nederlands bedrijf, betrouwbaar en scherpe prijzen. goede site.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA