Clear simple process

Clear process. Good filters that make it easy to find the tires you need.

Beste prijs.

Ik vergeleek de prijs met verschillende leveranciers die hetzelfde product verkochten, en de prijs was veel beter.

Tot nu toe prima!

Jaren geleden banden gekocht hier met prima service. Nu zijn ze weer aan vervanging toe dus bestel ik hier weer tevreden opnieuw!

Altijd tevreden!

Snel en de beste prijs!

Goede prijs en montage zeer dicht bij huis

Mooie prijs, nieuwe vand en montage dicht bij huis

Super snel en beste prijs!

Snel de band van mijn voorkeur gevonden voor de beste prijs. Het netwerk van montagepartners is ook erg handig.

Gemak.

Ik kon alles makkelijk zoeken op de site. Verder was het erg duidelijk aangegeven en het was fijn dat er wat extra informatie werd gegeven over de banden.

overzichtelijke site en goede service partner bij mij in de buurt

Gemakkelijk gevonden via internet, scherpe prijs voor een A bandenmerk, overzichtelijke site, bij mij in de buurt, snelle levering, goed aangeschreven service partner.

altijd zeer tevreden.

altijd keurig optijd geleverd, en netjes aangegeven.

Je komt altijd weer terugbij de bandenconcurent

We bestellen steeds weer bij deze site. Mooi duidelijke zoekopdrachten.. En altijd de sterkste in prijs..top bedrijf na mijn mening!

topkwaliteitsband voor een concurrerende prijs

Ik kwam al zoekende heel snel uit bij de bandenconcurrent. meteen de beste deal gescoord.

Duidelijke en goede service!

Super eenvoudig nieuwe banden kunnen bestellen in combinatie met een montagepartner in de buurt. Geweldig! Het was nóg gemakkelijker geweest als ik had kunnen filteren op M+S of het Alpine symbool, maar dit is een kleinigheid.

Overzichtelijk en eenvoudig

Fijne site om kanden te uit te zoeken en bestellen. Ook de koppeling naar garages in de buurt is handig.

Snel duidelijk eerlijke prijs

Fijn en snel ben zeer tevreden!

Alles is goed verlopen en keurig afgeleverd aan huis.

Keurige site

Banden waren makkelijk te navigeren en te vinden. Afrekenen ging ook super.

Super geregeld allemaal

Makkelijk banden zoeken, betalen en laten monteren.

Duidelijke en betrouwbare website; kopen supereenvoudig!

Ik vond u via Google. Als klant ben ik op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar adres. Website keurmerk is sterk. En prijstechnisch bent u scherp. Als u dan ook nog een vlotte bezorging hebt ben ik helemaal blij!

Precies zoal gezegd

Goed voor banden maar laat je niet oplichten met de ventielen.

Bandenconcurrent is ok voor banden. Wel geef ik een waarschuwing af over de Ventielen. Ventielen krijg je bij de garage doorgaans gratis bij het monteren, al zou je ze daar (moeten) kopen dan kosten ze daar gemiddeld nog geen 50 cent inclusief BTW. Exact dezelfde als waar bandenconcurrent 4 euro per stuk voor vraagt. Je kunt dus 8 ventielen kopen bij de garage voor de prijs van 1 bij bandenconcurrent. Ik snap dus wel dat ze erg dwingend zijn als het op ventielen aan komt, ze gooien namelijk de winstmarge op die dingen bijna 10x over de kop. In het kort, goed voor banden, absoluut nooit ventielen meebestellen.

Beste banden beste prijs snelle levering

Beste banden beste prijs snelle levering

prima.

Ben zeer tevreden over de snelle levering en advies.

Goede, informatieve website met concurrerende prijzen.

Fijn dat er demo banden beschikbaar waren van een heel goede band voor een scherpe prijs.

Snel geleverd en ruime keuze

Al diverse keren banden besteld en deze zijn altijd netjes verpakt en snel geleverd. De keuze is ook reuze.

Beste prijs

Beste prijs en prima site.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA