Uitstekende service

Net banden besteld Zeer duidelijke site waar je makkelijk je juisteband vind Super blij mee

Toppie

Een goed en makkelijke website alles wat je moet weten staat netsjes onder elkaar met een mooie betaal baren prijs er zijn geen extra kosten of anderen kleine lettertjes

Snel en simpel.

Bestelling ging goed in afwachting van de banden.

super overzichtelijke site

snel en makkelijk de juiste banden gevonden voor mijn audi en het banden overzicht is ook super fijn.

Snel leveren

Echt top

Mooi op tijd geleverd goede prijs

Ik kreeg een bericht toen de banden waren verzonden. Ze werden naar mijn garage bedrijf gestuurd. Allemaal goed gegaan. Was 5 sterren geweest als ik een bevestiging had gekregen bij aflevering.

Snel besteld en goede service voor super prijs

We hadden banden voor onze camper besteld en dit was zo goed bevallen dat we nu ook voor onze auto banden besteld hebben!

Super sneel

Hallo, ik heb eerder bij Openeo besteld, ze brachten me in verlegenheid, ze stuurden het verkeerde product, de mensen met wie ik sprak waren zeer respectloos, we konden het geld dat ik betaalde pas na een maand krijgen, maar de bestelling die ik voor je deed, kwam ongelooflijk snel, je zei 2 dagen, het kwam binnen 1 dag aan, bedankt, ik ken de kwaliteit niet, ik heb Westlake besteld, ik zal het zien terwijl ik het gebruik, dit is een snelle verzending. Ik stuur mijn liefde vanuit mijn hart naar jou, bedankt 5 sterren

Alles duidelijk te vinden

Elke keer kom ik weer uit bij banden concurrent qua prijs en duidelijkheid op hun site

Bestellen gaat heel eenvoudig

Bedankt tot zover, eerdere bestellingen gingen ook prima.

Supper

Altijd op tijd leveren en de prijs is perfect

gewoon super prijzen hier ....!!!

geen klagen met bestellen .. altijd goede leverdata .en service dikke 10

Topzaak !

Nu voor de tweede maal mijn banden hier besteld. Gaat supermakkelijk en ook nog eens voor een voordeligere prijs dan elders.

Overzichtelijk en voordelig

Overzichtelijke site met voldoende info en aantrekkelijke prijzen.

uitstekend

geweldige service snelle levering en de betaalmethodes zijn geweldig

goed assortiment. prijskwaliteitverhouding in orde. Uitstekende montage partner.

Via de website duidelijk advies mbt winterbanden ontvangen. Prijs bleek na onderzoek concurrerend. Ook goede aanbeveling van montagepartner.

Bestal regelmatig banden, niet te duur en altijd optijd!!

Snel goedkoop en goed

Fijne afhandeling goede levering en goedkoope kwaliteit banden.

Snel en overzichtelijk, zo geregeld!

Snel en overzichtelijk, zo geregeld!

Maakt beloftes waar.

4 banden tegelijkertijd op beloofde dag bezorgd. Ruim 6 maanden oud, dus zeer netjes.

Bestellen ging goed en is makkelijk en overzichtelijk dus voor nu 3.5 sterren als de levering volgens afspraak verloopt dan komt er nog 1 ster bij.

Goed geregeld

Goed geregeld

Goede banden voor een goede prijs!

Heb nu al vaker op deze site besteld. komen altijd netjes aan voor een goede prijs.

Duidelijke site! Makkelijk en snel besteld!

Website is erg netjes, en goed duidelijk, kon snel en makkelijk vinden wat ik nodig had!

fijne service

Winterbanden verkeerde maat opgegeven, geen probleem deze werden opgehaald en de goede maat afgeleverd. Afrekening ging ook voorspoedig.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA