Erg tevreden! Tweede keer dat ik gebruik maak van bandenconcurrent.nl.

Makkelijk te bestellen en fijn dat er ook verschillende opties zijn qua partners voor het monteren. Goede toevoeging zou zijn om de optie uitlijnen ook weer te geven wanneer je de montagepartner kiest.

Snelle correcte levering met volop keus voor iedere portemonnee

2e keer dat ik banden bestel in mijn geval de Bridgestone Turanza T005.Fijne banden,is verder niets over te zeggen

Goede en snelle service

Duidelijke website, meteen alles kunnen selecteren en een afspraak inplannen bij de garage.

Waar voor je geld

All season banden aangeschaft in het hoger geprijsd budget segment. 120 euro per band. Gelijke eigenschappen A merken. Wel specifiek gelet op de details van de tekst. Daar maak je toch uit op of het onderscheidend is in het "budget" segment. Rijdt uitstekend. Verbruik iets minder dan de Hankook zomerbanden en super veel grip.

Snelle levering, concurrerende prijs

Simpel, snel en sterk

Duidelijke site , overzichtelijk en voldoende keus ook bij kiezen van montagebedrijven

Prachtige banden kwaliteit geluid goed

Ik geef 5 sterren Een woord ik raad voor idereen kwaliteit En stiele banden 2 de keer dat ik bestel Mvg

Vervelende ervaring met ze. Conclusie is dat ze simpelweg niet meedenken met de klant en ik nu met een issue zit. Wat is er gebeurt? Op 24 november 4 nieuwe zomerbanden gekocht (600 euro). Op 30 nov geleverd. Op 30 dec aangeven dat ik per ongeluk de verkeerde banden heb gekocht (stomme eigen fout). Mijn voorstel; ik kom ze omruilen voor 4 (significant duurdere) all season waarbij ik dus bijbetaal en ze zelf op wil halen/retourkosten wil betalen. Hier bieden ze 0 medewerking en zit ik dus met een probleem! Ze hebben 14 dgn retourtermijn dus wettelijk klopt het allemaal wel maar servicelevel is echt ondermaats. Nu zit ik met verkeerde banden.

Geweldige service

Goede prijs en snelle levering.

Gemakkelijk en snel

Duidelijke website, gemakkelijk te navigeren en snelle service.

Degelijke webwinkel

Een fijne degelijke webwinkel

Banden zijn snel geleverd.

Heb banden nog niet laten plaatsen, maar levering was snel.

Zeer gemakkelijke menu en filtermethode

Ik heb een goede ervaring met deze menu en website dat ik er graag terugkom ongeacht ik de banden ergens anders goedkoper zou kunnen vinden maar veel moeite kost.

Prima service!

Helder, fijn en snel.

Netjes en in korte tijd.

Mooie prijs, en snel geleverd. We gaan het zien of dat de Vredestein banden goed bevallen.

Juiste levering

enkele weken geleden prima levering

Makkelijk, duidelijk en snel!

Vredestein winterbanden gekocht. Was goed en duidelijk omschreven en er stond een ANWB bandentest bij wat mij o.a heeft overtuigd om deze banden te halen. Verder was het bestellen erg gemakkelijk en overzichtelijk. Ook fijn dat je met zo dure aankoop met Klarna kan betalen!

Kort en bondige specificatie over de banden

Heel prettig dat alles duidelijk wordt vermeld. Gespecificeerde zaken worden allemaal uitgelegd. Wat ook super is dat je een eigen garage kan uitkiezen in de omgeving.

is goed

word goed en snel geregeld

Banden voor een goede prijs

Goede site, en gelijk een garage die ze monteert. Super fijn.

In afwachting van mijn banden, straalt de belofte van bandenconcurrent service nu al!

Bestellen bij bandenconcurrent was als een joyride zonder poespas - soepel, snel en zonder gedoe!

Top site, snel bestellen en de allerbeste prijzen

Bandenconcurrent heeft de beste prijzen, een geweldige website en heel eenvoudig allemaal. Goede service.

Good

Quick delivery Good market price

Prima banden voor goede prijs

Banden en service zijn prima. Snel geleverd, ivm drukte zelfs om 20.30 s'avonds. Keuze voor dpd is super.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA