Good

Quick delivery Good market price

Prima banden voor goede prijs

Banden en service zijn prima. Snel geleverd, ivm drukte zelfs om 20.30 s'avonds. Keuze voor dpd is super.

Snel besteld en vakkundig gemonteerd. Top!

Snel besteld en vakkundig gemonteerd, dit alles tegen een mooie prijs. Top!

Snel en goedkoop

Na het lezen van eerdere negatieve reviews m.b.t. de levertijd heb ik met een kleine aarzeling toch mijn banden besteld. (Had ze sowieso niet direct nodig). Binnen 3 dagen had ik ze binnen en in die tijd ben ik via de track/trace prima op de hoogte gehouden. Zeer tevreden.

Snel en makkelijk

De site geeft goed aan welke banden je nodig hebt

prima prijs kwaliteit verhouding

Overzichtelijk en eenvoudig de juiste band uitzoeken. Daarna googlen of de zelfde band ergens anders goedkoper is heeft weinig zin. Verzending zou wel iets sneller mogen, maar dat is het enige.

Een hele goede service en ze helpen je online heel goed als je er niet uit komt bestel alleen maar banden hier bij bandenconcurent want dan weet ik zeker dat ik veilig de weg op kan wamt ze helepen je met zoeken naar de goede band, ik zal iedereen hun aan bevelen en goede service top

Zeer snel

Snelle levering en goede prijzen..

razendsnelle bezorging

Maandag 4 banden besteld en de dag erop geleverd! Dat is wel heel snel!

Altijd de goedkoopste

Altijd de goedkoopste en snelle levering

1 keer eerder een bestelling gedaan, nu een vaste klant.

Goede prijzen, gratis verzending. Bestelling is de vorige keer probleemloos verlopen.

Netjes en snel geleverd voor een nette prijs

De banden die ik tot nu toe besteld heb zijn netjes en snel geleverd en dit voor een concurrerende prijs

veel keus en snel te bestelen en betaalbaar

heb goed ervaring met de Bandenconcurent . leveren goed op datum banden .geen oude dot . a verder goede site om ook in de toekomst vaker te bestellen

Super snel en handige site met alle info

Alles wat je wilt weten vind je snel en makkelijk op de site, montage is altijd in de buurt

Goede aankoop voor een goede prijs

Ik moest een band hebben en ik zag een nieuwe band voor een goedkoper bedrag en het is een fantastische band.

Ruime keuze . Overzichtelijk! Je heb snel gevonden wat je nodig hebt! Dus nog maal top!!

Prima, snelle levering!

Vaker banden besteld. Heel tevreden over de afhandeling.

Super! Goede prijs/kwaliteit verhouding

Via internet bij deze site gekomen. Veel goede merken met goede prijs! 4 goede nieuwe banden besteld! Top

Top kwaliteit

Ik raad iedereen aan om hier te kopen goede service en beste prijzen

Eenvoudig bestellen

Was op zoek naar Winterbanden voor mijn Mazda CX-5. Eenvoudig met duidelijke uitleg nieuwe banden gevonden. Echt een aanrader om via bandenconcurrent.nl nieuwe banden aan te schaffen.

Snel en duidelijk en de goedkoopste!

geweldig

als ik banden nodig heb, koop ik ze altijd hier, goede service en goede prijzen.

Altijd snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Perfecte site

Heb adres doorgekregen van een oud collega, en zie een duidelijke en simpele site die volgens mij iedereen kan snappen. Prima dus. De prijs is ook best goed. Ik moet ze alleen nog geleverd krijgen, maar als ik de reviews lees , twijfel ik daar niet.

goedkoopste prijs en gratis geleverd

goedkoopste prijs en ook nog gratis geleverd

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA