Snelle afhandeling, hele duidelijke uitleg over banden op de website

Ik vind vooral de technische informatie die op de website wordt gegeven heel erg verduidelijkend.

Supergemakkelijk de juiste band vinden

Ik heb mijn autobanden heel gemakkelijk in één overzicht kunnen vinden. En aan de hand van de vermelde kenmerken van de band, heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken.

Snel, eenvoudig en goedkoop

Een aanbieder van goede prijs/kwaliteit banden die altijd snel geleverd worden bij ons thuis.

Duidelijke site en de gekozen banden zijn wel leverbaar

De Bandenconcurrent heeft een duidelijke site die goed werkt. Banden die bij de andere bandenjongens niet leverbaar zijn heeft Bandenconcurrent gelukkig wel. Dus gelijk besteld en nu een afspraak maken bij de garagist in de buurt.

snel en strakke prijs

Op zoek naar banden bij toeval terechtgekomen op site van bandenconcurrent. In eerste instantie voor mij nee omdat ik niet zelf banden kan verwisselen maar wat bleek voldoende installatiepartners in de omgeving. Zij onlinevelgen.nl uit Ermelo ook super snel en goede service. Evenals Bandenconcurrent.nl! Aanrader

Super handig en overzichtelijk bestellen!

Geweldig!

Perfect, super eenvoudig te bestellen

Gewoon goed

Duidelijke vergelijking en de beste prijzen

Met BandenConcurrent.nl had ik snel een goed overzicht van de winterbanden die ik op het oog had; met de beste prijzen in vergelijking met andere aanbieders. Aflevering en montage bij een onderhoudspartner in de buurt maakte het helemaal af. Topservice!

Goede verhalen gehoord!

Ik heb ze besteld omdat ik er goede verhalen over heb gehoord en dacht waarom niet ik ga er gewoon voor bedankt en tot ziens

Top !

Goede site en snel geregeld!

Niet tevreden

Heb nog steeds mijn banden ni

Prima tot op heden

Gemakkelijk vinden van juiste band en vlot kunnen bestellen

Snelle en goede service

Altijd goede ervaring met de banden concurrent gehad.

Zowel zomer als winterbanden besteld in het verleden. Nooit problemen gehad met afleveren van de banden bij een service partner. Voor mij reden om weer bij de banden concurrent te bestellen.

Zomerbanden

Dit is de tweede keer naar volle tevredenheid

Snel en simpel

Ik heb hier al eerder besteld . De levering ging altijd perfect

Super site

Duidelijke site, prima weergave, snel mijn banden gevonden tegen een fijne prijs. Zeker een aanrader voor grienden en kennissen.

Nummer 1 voor Banden

Makkelijk, uitgebreid, voordelig met aankoop vergeleken met andere voor het zelfde product. Kortom, nummer 1, ik zal hierna ook niet meer ergens anders bestellen, behalve hier!

Makkelijke Webshop Met Duidelijke Prijzen

Gebruiksvriendelijke webshop met genoeg product reviews en omschrijvingen. Goede basisprijzen van banden waardoor je niet hoeft te vergelijken met andere aanbieders. Het werkt prettig om direct in je woonplaats de banden erop te kunnen laten zetten, wij wonen zelf in een dorpje waardoor we eigenlijk altijd afhankelijk zijn van de grote steden. Maar zelfs hier zit een montagebedrijf.

snel en goed

Bestellen gaat zeer eenvoudig, de website is duidelijk en overzichtelijk, levering gaat volgens afspraak/belofte, verpakking is stevig en functioneel

uitstekend

duidelijke site, geen verborgen kosten

Super service en duidelijke informatie

Duidelijke informatie en eventueel de bijkomende kosten goed vermeld

Ruime keuze en veel info.

Wat voor mij de doorslag heeft gegeven hier te bestellen is dat er veel informatie per band wordt gegeven. Het geheel is overzichtelijk en verder is er uiteraard heel veel keus. Top!

makkelijke website, vlugge levering

snel geleverd, makkelijke website waar je makkelijk zoekt op de goede maat en loadindex en je kunt makkelijke filters instellen dat je gauw de juiste band voor jou hebt gevonden, en de ervaring is dat het snel geleverd wordt

Prima geregeld

Bestellen zonder zorgen